Ούτε στην Κολομβία του Εσκομπάρ… αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας


Διαβάστε τι ΔΗΛΩΝΕΙ αναίσχυντα ένας ΔΗΜΑΡΧΟΣ στην ΕΛΛΑΔΑ, υπεύθυνος με την διαχείριση εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ. Συγκεκριμένα, διαβάστε τι δηλώνει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ Φώτης Χατζηδιάκος για τα Οικονομικά του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ… που θα ζήλευε ακόμη και ο Εσκομπάρ!

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*



Τι γράφει σε σχόλιό του και δηλώνει στο FACEBOOK ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ Φώτης Χατζηδιάκος για τα Οικονομικά του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ (παρεμπίπτοντος είναι και δικηγόρος…), είναι άξιο απορίας πως ο Εισαγγελέας τον έχει ακόμα να κυκλοφορεί ελεύθερος!
Δεν έχει βρει... λέει… κανέναν φάκελο στον ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ σχετικά με την Εταιρεία ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ στην οποία ο Δήμος Ρόδου είναι ΜΕΤΟΧΟΣ….! Αν και «ξεχνά» ότι ο ΔΗΜΟΣ συμμετέχει εδώ και χρόνια στις Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων της εταιρείας, βγάζουν αποφάσεις τις οποίες επικυρώνουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες και στην συνέχεια όλα αυτά δημοσιεύονται στο ΦΕΚ!





ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ!

Όπως και πολλά άλλα που έχω αποκαλύψει και καταγγείλει ως ΠΛΑΣΤΑ, εικονικά, παράνομα, και ο κάθε Υπουργός Δικαιοσύνης, όπως ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ δεν «είδε» για λόγους που δεν έχει προς το παρόν, ακόμα λογοδοτήσει… σε Δικαστές που επιτελούν με αμεροληψία το συνταγματικό τους καθήκον, ενώ για τους άλλους που γνωρίζω, ως γνωστό απλά έκαναν με το αζημίωτο την δουλειά τους…!
Αυτά είναι που θα σας περιγράψω σήμερα, αιτία των παραπάνω και τις σχετικής ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ – ΕΓΚΛΗΣΗΣ μου σε βάρος όλων αυτών και πολλών άλλων που θα προκύψουν.
Αυτό που έχει συμβεί σε βάρος μου δεν είναι μοναδική περίπτωση, είμαι σίγουρος ότι έχει συμβεί και σε πολλούς άλλους Έλληνες οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν να πολεμήσουν το παρακράτος, και τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Το ίδιο μπορεί να συμβεί στο μέλλον και σε άλλους πολλούς συμπατριώτες μου, στον καθένα σας, στα παιδιά σας, στις οικογένειες σας, και να σας υποχρεώσουν δια της βίας να ζήσετε ένα δράμα.
Αυτό το σάπιο σύστημα και τα παράσιτα του είναι που πρέπει πρώτα να πολεμήσουμε, να κατατροπώσουμε για να σωθεί η χώρα μας, και μετά να «δούμε» τους ξένους-βάρβαρους που θέλουν το κακό της πατρίδας μας.
Πρόκειται για ένα εξολοκλήρου αυταπόδεικτο τεραστίου εύρους αισχρού σκανδάλου, ποινικά κολάσιμο σχέδιο αδίστακτων εγκληματιών, ένα κακουργηματικού χαρακτήρα έγκλημα το οποίο είναι προϊόν μίας άριστα συγκροτημένης και με διαρκή δράση ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που συμπεριλαμβάνει Υπουργούς, Βουλευτές, Δικαστές, Εισαγγελείς και αχυράνθρωπους οι οποίοι αν και επενδύουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην ΕΛΛΑΔΑ έχουν αδιευκρίνιστο μέχρι σήμερα το πόθεν έσχες, αν και καταγγελμένο αίσχος, παρανομίες στις Εισαγγελικές Αρχές της χώρας! 
Όλα συνοδεύονται από Έγγραφες Αποδείξεις οι οποίες είναι αδύνατο να αμφισβητηθούν, από κανέναν, διότι όλα φέρουν τις υπογραφές τους, έχουν σχέση με τον τρόπο που λειτουργεί το παρακράτος σε συνεργασία με τους λειτουργούς του Ελληνικού Δημοσίου, σε βάρος των Ελλήνων.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, οι έγγραφες αποδείξεις, όμοιες τους ούτε στην Κολομβία του Εσκομπάρ!

Η πρώην βουλευτής κ. Ραχήλ Μακρή των Ανεξάρτητων Ελλήνων-γνωστοί σήμερα με το προδοτικό ακρωνύμιο ΑΝΕΛ, είχε καταθέσει στη Βουλή των Ελλήνων με αριθμ. Πρωτ. 1074/120/14-7-14 Ερώτηση και ΑΚΕ σχετικά με το Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ



Μάλιστα η κυρία Ραχήλ Μακρή είχε τονίσει στην ερώτησή της ότι απαιτείται η έγκυρη και εμπεριστατωμένη έρευνα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους για το Αιολικό Πάρκο Ρόδου.
Επιπλέον κατήγγειλε ζητήματα που ανακύπτουν για τη συμμετοχή του Δήμου Ρόδου στο Μετοχικό Κεφάλαιο της "Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε." με ποσοστό 10% του συνολικού κεφαλαίου, παρότι, όπως καταγγέλλεται, ουδέποτε κατείχε τα χρήματα και τις απαραίτητες εγκρίσεις από το αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να αποδώσει το σχετικό ποσό που απαιτείτο».
Για αυτό το θέμα είχε απαντήσει ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος αποφεύγοντας να «δεί» τις παρανομίες για λόγους που δεν έχει προς το παρόν, ακόμα λογοδοτήσει… όπως και ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, σε Δικαστές που επιτελούν με αμεροληψία το συνταγματικό τους καθήκον.
κ.κ. Οι δικαστές και εισαγγελείς της χώρας, ειδικότερα εσείς με τα Δελτία Τύπου μορφής όπως της 17/06/2016 της ένωσης σας (Ε.Δ.Ε.), για  πείτε μας ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΜΕ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ;




Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης και ποιος ο απατεώνας;
Και τι έκριναν οι δικαστές και με καταδίκασαν;
ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ η ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;



Έχει έρθει η στιγμή να λογοδοτήσουν όλοι οι βρώμικοι και διεφθαρμένοι δικαστές σε ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, εφόσον το ζητούμενο είναι να περισωθεί κατά το δυνατόν το κύρος του θεσμού της Δικαιοσύνης και μαζί των Δικαστών και Εισαγγελέων που σκίζουν τα ιμάτιά τους με τα όσα τους καταλογίζουν οι Έλληνες πολίτες.
Εάν αύριο η ΧΩΡΑ γίνει ζούγκλα την ευθύνη την έχετε αποκλειστικά και μόνο εσείς... όλοι οι Δικαστές που δεν διαχωρίζεται την θέση σας, φοβούμενοι τους διεφθαρμένους συναδέλφους σας και τους συνεργάτες τους πολιτικούς προϊσταμένους σας.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί και σε μορφή PDF:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes