Τα προστατευόμενα από την Διεθνή Αμνηστία τσιράκια των Rothschild


Ο υπεύθυνος για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη είναι Τσετσένος και λέγεται Ahmed Chataev. Χρόνια τώρα η Μόσχα ζητάει να τον εκδώσουν στη Ρωσία για να δικαστεί αλλά επειδή είναι πράκτορας του Σιωνισμού προστατεύεται με νύχια και με δόντια.

Του χορηγήθηκε άσυλο στην Αυστρία και με παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Διεθνούς Αμνηστίας ακυρώθηκε κάθε προσπάθεια της Ρωσίας να τον οδηγήσει σε δίκη.
Η Διεθνής Αμνηστία που φυσικά υπηρετεί τους τοκογλύφους... κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να απελευθερωθεί ο περιούσιος μεγαλοαπατεώνας Khodorkovsky που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε στη Ρωσία για τεράστιες απάτες.
Συμπτωματικά πάντα... μόλις ο Khodorkovsky φυλακίστηκε παρέδωσε τις μετοχές της πετρελαϊκής εταιρίας Yukos στα πραγματικά αφεντικά της εταιρίας... τους Rothschild. 
Η αξία των μετοχών αυτών ήταν ύψους 13.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι να απελευθερωθεί η Διεθνής Αμνηστία έκανε πόλεμο στον Πούτιν.
Καταλάβατε ποιοι άρπαξαν για δεύτερη φορά μέσα σε 100 χρόνια τον φυσικό πλούτο της Ρωσίας με σύμβουλο ιδιωτικοποιήσεων του Γιέλτσιν τον περιούσιο πράκτορα των Rothschild ...τον Milton Friedman.
Έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο ο Khodorkovsky βρέθηκε να ελέγχει μετοχές αξίας... 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 
Μέσω "δικής" του Τράπεζας, βλέπε Rothschild, αποτίμησαν τις μετοχές της τεράστιας κρατικής Yukos μόλις προς 309 εκατομμύρια δολάρια και τις αγόρασε ο ίδιος.
309 εκατομμύρια για μετοχές αξίας 45 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ δολαρίων.
Ακριβώς τα ίδια έκαναν και κάνουν με τις Ελληνικές Κρατικές Εταιρίες...
Αναλαμβάνουν οι Rothschild να ορίσουν την αξία των δικών μας κρατικών εταιριών και μετά βάζουν τα τσιράκια τους που λειτουργούν ως βιτρίνες για να τις εξαγοράσουν για πενταροδεκάρες. 
Μην το κοινοποιήσετε αυτό το άρθρο... και ξυπνήσει κανένας φίλος σας...











Σχετικά με το παραπάνω θέμα άρθρα μπορείτε να διαβάσετε στους παρακάτω συνδέσμους:




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes