Η Ουκρανία έστειλε πορνοστάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ


Οι τοκογλύφοι σπάνε πλάκα με τη Δημοκρατία ...με την οποία μας επιβάλλουν τους δικούς τους πράκτορες ...ως "δικούς μας" αντιπροσώπους. Από κλέφτες, ανώμαλους μέχρι και πορνοστάρ ...έχει το μενού των πολιτικών που υπογράφουν δάνεια και αγορές δισεκατομμυρίων που σκλαβώνουν λαούς ολόκληρους για αιώνες.

Γράφει σχετικά το "ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ":


Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν με καυστική διάθεση ότι στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, στις 8 και 9 Ιουλίου, η Ουκρανία εκπροσωπήθηκε  από την πορνοστάρ Ιρίνα Φρίζ, που τώρα είναι βουλευτής στη Βερχόβνα Ράντα με το συνασπισμό του Πέτρο Ποροσένκο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Dziennik-polityczny», είναι υπεύθυνη του τομέα συντονισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας εργασίας Ουκρανίας-ΝΑΤΟ.
Υπενθυμίζεται ότι η Ιρίνα Φριζ, ήταν ‘καλλιτέχνης πορνό’ (φωτό) που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες που απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες.
Επιπλέον, ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Πολωνίας, αναφέρουν ότι  η πορνοστάρ είχε προταθεί από τον πρόεδρο Ποροσένκο λόγω του ότι την προτιμούσαν οι περισσότεροι ενήλικοι Ουκρανοί.

Το πολωνικό δημοσίευμα σημειώνει χαρακτηριστικά ότι η Ιρίνα Φριζ είναι η νούμερο δύο πορνοστάρ στην παγκόσμια βιομηχανία πορνό, μετά την Τσιτσιολίνα, στην Ιταλία, γράφει το δημοσίευμα.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes