Γαλλία: Πάντα θύμα ο Λαός και ποτέ οι ...γραβατωμένοι!


Χειροκροτούσαν οι κλόουν της Ελληνικής Βουλής όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Λιβύη και όταν οι μισθοφόροι των τοκογλύφων σκότωναν τον Καντάφι. Χειροκροτούσαν οι πανάθλιοι όταν οι ίδιοι μισθοφόροι έφυγαν από τη Λιβύη και βρέθηκαν να βομβαρδίζουν άμαχους στη Συρία.

Τώρα καταδικάζουν την τρομοκρατία ...που όπως είπε ο Άσαντ... δεν είναι χαρτί που το παίζεις και το ξαναβάζεις στο μανίκι. 
Οι μισθοφόροι των τοκογλύφων στέλνουν μηνύματα στη Γαλλική Κυβέρνηση γραμμένα με το αίμα αθώων πολιτών.
Ίσως ο Ολάντ αθέτησε τις υποσχέσεις του προς τους μισθοφόρους για λεφτά κι εξουσία. 
Θυμάστε πως αντέδρασαν οι αντάρτες-συνεργάτες της Δύσης στην μεταπολεμική Ελλάδα όταν δεν πήραν τα ανταλλάγματα που τους είχαν τάξει οι Άγγλοι.
Η επίθεση αυτή και πάλι δεν στόχευσε τους κακούς, δεν στόχευσε την εξουσία και τους υπεύθυνους... αλλά τα θύματα της εξουσίας.
Δεν ήθελαν να βλάψουν την εξουσία με την οποία συνεργάζονται και συνομιλούν... γιατί δεν επιθυμούν ρήξη των σχέσεων με τους γραβατωμένους εντολείς τους. Έστειλαν το μήνυμά τους κι ίσως δεν μάθουμε ποτέ, πως θα απαντηθεί και πως θα ικανοποιηθούν, ώστε να σταματήσει η τρομοκρατία.

Διαβάζουμε σχετικά στην "ΗΜΕΡΗΣΙΑ":


Την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό του εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών για τη νέα πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία. «Οι σκέψεις μας είναι με το γαλλικό λαό και με τις οικογένειες όλων των αθώων θυμάτων, στις οποίες απευθύνουμε ειλικρινά συλλυπητήρια», τονίζει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Ανήμερα της επετείου της Γαλλικής Επανάστασης, το λίκνο των ιδεών της ελευθερίας, της ισότητας και της αδελφότητας βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο του σκοταδισμού και της βαρβαρότητας».
«Η δράση της βάρβαρης τρομοκρατίας είναι καταδικασμένη να αποτύχει», καταλήγει το ΥΠΕΞ εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «σε πείσμα των ακραίων εξτρεμιστών, η Γαλλία, ο φάρος των ιδεών του Διαφωτισμού, της δημοκρατίας και της ελευθερίας θα συνεχίσει να φωτίζει αδιάκοπα την Ευρώπη και τον κόσμο».

Το ΥΠΕΞ καταδίκασε την επίθεση και με ανάρτηση στο twitter, στην οποία σημειώνει: «Η καρδιά και οι σκέψεις μας βρίσκονται στους πολίτες της Νίκαιας. Τις δύσκολες αυτές στιγμές είμαστε όλοι Γάλλοι».


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes