Γιούνκερ: «Να μην κλέβετε για να μην ανεβαίνει ο ΦΠΑ!»


Άρθρο της επαναστατικής Εφημερίδας των Πρακτόρων... με σαφή υποστήριξη στον Γιούνκερ των τοκογλύφων. Είπε ο πυροβολημένος Γιούνκερ στους Ξενοδόχους που ανησυχούσαν για την ανταγωνιστικότητα... «Να μην κλέβετε για να μην ανεβαίνει ο ΦΠΑ»...

Είναι γνωστό ότι όταν δεν κλέβουν οι μικροί... οι μεγάλοι (πολιτικοί, δημοσιογράφοι και προμηθευτές του Δημοσίου)... δεν μας φορτώνουν εικονικά τιμολόγια... Δεν ρημάζουν το Δημόσιο Χρήμα με εξοπλιστικά σκουπίδια, Ολυμπιακούς και Δημόσια Έργα, λανθασμένες παραγγελίες και εικονικά δάνεια. Δεν έχουμε διαφθορά στην Ελλάδα ...σύμφωνα με τον Γιούνκερ και την εφημερίδα των πρακτόρων. Οι μόνοι που «ΔΕΝ» σέβονται τα Δημόσια Ταμεία ...είμαστε εμείς. 
Οι μόνοι που κλέβουν είμαστε εμείς οι πολίτες ...που κλέβουμε τόσο πολύ που πουλάμε τα σπίτια μας για 7.000 ευρώ επειδή αδυνατούμε να πληρώσουμε ακόμα και τον φόρο εισοδήματος. 
Αντίθετα στη Μύκονο πληρώνοντας 2.000 ευρώ τη βραδιά συν τις πόρνες, τους πόρνους και την κόκα... βλέπουμε τίμιους πολιτικούς με καθαρό το κούτελο, με τους φόρους πληρωμένους να απολαμβάνουν το τίμιο μεροκάματο, που έβγαλαν υπηρετώντας την πατρίδα.

Διαβάζουμε λοιπόν στην "ΕΦΣΥΝ":


Ξινό βγήκε το γεύμα που παρέθεσαν στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, οι επιχειρηματίες του τουρισμού όταν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισκέφτηκε την Ελλάδα πριν από τρεις εβδομάδες.
Το αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης μιλώντας στον «9.84».
Τον ρώτησε ο πρόεδρος των ξενοδόχων, γιατί οι δανειστές αποδέχονται ως μέτρο την αύξηση της φορολογίας στον τουρισμό όταν την ίδια στιγμή μιλούν για την ανάγκη να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα.

Και η απάντηση ήρθε πληρωμένη «μα εσείς κλέβετε. Κι όσο κλέβετε θα ανεβαίνει ο ΦΠΑ»…




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes