Οι περιούσιοι στηρίζουν την περιούσια Clinton...


Κι ο περιούσιος Sanders στο πλευρό της Clinton... που στηρίζεται από την κυρία Rothschild επίσης... Η αλληλογραφία μεταξύ Clinton και Rothschild ...υπάρχει και στα wikileaks.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο που δημοσίευσε το "Πρώτο Θέμα":



O αριστερός γερουσιαστής του Βερμόντ τάσσεται επίσημα από σήμερα στο πλευρό του φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών

O αριστερός γερουσιαστής του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς, τάσσεται επίσημα από σήμερα στο πλευρό του φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.
Τα δύο πρωτοκλασάτα ονόματα των Δημοκρατικών θα εμφανιστούν μαζί σε λίγες ώρες σε λύκειο στο Πόρτσμουθ (Νιου Χαμσάιρ, βορειοανατολικά) όπου θα μιλήσουν για τη δέσμευσή τους υπέρ μιας οικονομίας στην υπηρεσία του καθενός, όχι μονάχα των ανώτερων τάξεων.
Ο γερουσιαστής του Βερμόντ πολλαπλασίασε τα μηνύματα κατευνασμού από τότε που η εσωκομματική του αντίπαλος επικράτησε στις προκριματικές, πριν από πέντε εβδομάδες.
Ενώ αρχικά υιοθέτησε προκλητικό ύφος με την υπόσχεση να υπερασπιστεί τις ιδέες του έως το συνέδριο για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στη Φιλαδέλφεια (25-28 Ιουλίου), ο Μπέρνι Σάντερς σταδιακά άλλαξε στάση προβάλλοντας την ανάγκη της ενότητας δηλώνοντας πριν από λίγες ημέρες ότι θα ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον τον Νοέμβριο στην αναμέτρησή της με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Έως σήμερα, ωστόσο, δεν είχε εμφανιστεί σε καμία προεκλογική συγκέντρωση της Κλίντον, σε αντίθεση με την ίδια, που χωρίς καμία καθυστέρηση είχε σπεύσει να εκφράσει την υποστήριξή της στον Μπαράκ Ομπάμα τον Ιούνιο του 2008 έπειτα από την ήττα που υπέστη στις προκριματικές εκλογές εκείνης της χρονιάς.
Στη συμφιλίωσή τους συνέβαλε η διαμόρφωση από το Δημοκρατικό Κόμμα ενός προγράμματος, που ενσωμάτωνε θέσεις της Αριστεράς, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο "CNN". 
Αυτό το πρόγραμμα, όπου συμπεριλαμβάνεται η θέση του Μπέρνι Σάντερς υπέρ του καθορισμού ενός εθνικού κατώτατου μισθού στα 15 δολάρια (έναντι 7,5 δολάρια σήμερα και ενώ η Κλίντον ήθελε αύξηση του ποσού αυτού έως τα 12 δολάρια) θα επικυρωθεί στο συνέδριο του κόμματος.
"Χάρη στα εκατομμύρια πολιτών που εμπλέκονται στην πολιτική διαδικασία, πολλοί εκ των οποίων για πρώτη φορά, έχουμε εκπονήσει το πλέον προοδευτικό πρόγραμμα στην ιστορία του Δημοκρατικού Κόμματος", υπογράμμισε ο Μπέρνι Σάντερς σε χθεσινή του ανακοίνωση.








Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο στο πλανήτη αν βγει αυτή η τύπισσα.Θα τα κάνει ρημαδιό.Φλέγονται οι τσέπες σήμερα,αύριο θα φλέγεται ο πλανήτης.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes