Στην Goldman Sachs ο "ευρωσωτήρας" Μπαρόζο


Κι ο Στουρνάρας κι ο Μπαρόζο ήταν τόσο ευεργετικοί για τους Σιωνιστές τοκογλύφους, που βρήκαν αμέσως τη θέση τους ανάμεσα στους βρικόλακες. Αυτούς τους ανθρώπους των τοκογλύφων μας έπεισαν ότι τους εκλέξαμε εμείς αυθόρμητα, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα ημών των πολιτών.

Αυτοί όμως δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν για τα συμφέροντα των τοκογλύφων και φυσικά δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο να ελέγξει, τι ακριβώς έκαναν οι υπάλληλοι των τοκογλύφων, όταν παρίσταναν τους εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού.

Τη "χαρμόσυνη" είδηση της πρόσληψης του Μπαρόζο στην Goldman Sachs την δημοσίευσε "Το ΠΟΝΤΙΚΙ":


Το διεθνές τμήμα της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs προσέλαβε τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ως σύμβουλο και μη εκτελεστικό πρόεδρο.
Ο Μπαρόζο έχει διατελέσει πρόεδρος της Κομισιόν από το 2004 έως το 2014 και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004. Η Goldman Sachs International, της οποίας θα προεδρεύει ο Μπαρόζο, έχει την έδρα της στο Λονδίνο και από τα 6.000 μέλη του προσωπικού της, λιγότερα από 1.000 έχουν τη βάση τους εκτός Βρετανίας.

Ο Μπαρόζο θα βοηθήσει την εταιρεία στο έργο της να συμβουλευει πελάτες για το πώς να αντιμετωπίζουν το «γεμάτο προκλήσεις και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δύο επικεφαλης της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ και Ρίτσαρντ Γκνοντ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes