"Το Ποντίκι" θρηνεί για το χαμό ενός από τα Λευκά Κράνη του Soros


Σκοτώθηκε ένας από τα Λευκά Κράνη του Soros... και το Ποντίκι θέλει να θρηνήσουμε για τον νεκρό. Όταν τα Λευκά Κράνη έσφαζαν Σύριους ...το Ποντίκι ...δεν είχε καθόλου έμπνευση να γράψει παρόμοια σπαρακτικά άρθρα... 

Δείτε ΕΔΩ τι σημαίνει ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ... και πόσο «ήρωες» είναι, διαπράττοντας συνεχώς εγκλήματα πολέμου.



Ακολουθεί το "σπαρακτικό" άρθρο που δημοσίευσε "Το Ποντίκι":



Στέκεται επάνω από το πτώμα του πατέρα του. Αγκαλιάζει και φιλάει το άψυχο κεφάλι του: «Μπαμπά μη με αφήνεις». Ο πατέρας του ήταν ένας ήρωας μέλος των «Λευκών Κράνων».
Τα «Λευκά Κράνη» είναι μια ομάδα Σύριων διασωστών. Δρουν όπου γίνεται βομβαρδισμός. Είναι εθελοντές διασώστες. Φοράνε το χαρακτηριστικό λευκό κράνος και τρέχουν να απεγκλωβίσουν κόσμο από τα ερείπια που τους έχουν καταπλακώσει μετά τους βομβαρδισμούς.
Ο Φαουζί Μπαργκούτ ζούσε στο Χαλέπι. Μετά από ένα σφοδρό βομβαρδισμό, ανακοίνωσε στην οικογένεια του ότι έπρεπε να φύγει. Θα πήγαινε για απεγκλωβισμό. Φόρεσε το λευκό κράνος του και πριν βγει ο γιος του, ο μικρός Αχμέτ τον έσφιξε στην αγκαλιά του.
Ο Φαουζί δεν ξαναγύρισε ποτέ σπίτι. Την ώρα που απεγκλώβιζε κόσμο μαζί με την ομάδα του, μια βόμβα έσκασε δίπλα. Το κτίριο σείστηκε και έπεσε και τον πλάκωσε. Τον ανέσυραν νεκρό οι συνάδελφοι του, οι εθελοντές διασώστες λίγες ώρες αργότερα.
Ο μικρός Αχμέτ σπαράζει επάνω από το πτώμα του νεκρού πατέρα του λίγο πριν γίνει η κηδεία του. Του πιάνει το πρόσωπο, τον φιλά. «Μπαμπά μου μη με αφήνεις» του φωνάζει με την ελπίδα πως θα συμβεί ένα θαύμα.
Ο Αχμέτ είναι ένα από τα χιλιάδες παιδιά της Συρίας που περιμένουν ένα θαύμα, που περιμένουν να σταματήσει ο πόλεμος. Το θαύμα όμως δεν συμβαίνει...





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes