Ξεκαθάρισμα Λογαριασμών το Πραξικόπημα στη Τουρκία...


Σήμερα αποσαφηνίζονται πολλά. Για την Αμερική, και την σχέση τους με το πραξικόπημα στην Τουρκία... Την Τουρκία, και τη σχέση της με τη Ρωσία, και τα όσα γνώριζαν οι Αμερικανοί για τις κρυφο-Ρωσικές επαφές «3ου τύπου»! Και ο ρόλος της Ελλάδος μας μέσα από το «magazi» του κάθε θείου john!

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, με γνώμονα αυτό, και αναλύοντας τα δεδομένα των πληροφοριών από Αμερική και Τουρκία, το πραξικόπημα στην Τουρκία ήταν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με την κυριολεξία των λέξεων, κατά τα πρότυπα της Σικελίας, μιας και θα γίνει της μόδας, καλή είναι η εξάσκηση…
Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η διαμάχη μεταξύ δύο ανδρών, του Recep Tayyip Erdoğan και του Fethullah Gülen και οι σχέσεις των συνεργατών τους…
Από την μία, ο πρώτος με στενή και μεγάλη συνεργασία με τους Ρώσους, μέχρι το καλοκαίρι του 2015 στον τομέα του τουρισμού, έργα υποδομών με δεκάδες μεγάλα έργα σε συνεργασία υλοποίησης στην Ρωσία και Τουρκία, μεταξύ αυτών και το χρηματοδοτούμενο έργο από την Атомстройэкспорт για την EPC κατασκευή του πρώτου NPP στο Akkuyu της Μερσίνας.



Με εισαγωγές και εξαγωγές γεωργικών προϊόντων και τεχνολογίας σε ισοζύγιο που θα ζήλευαν πολλοί,



που συμπεριλαμβάνει τα πάντα, πολύτιμα μέταλλα ακόμα και εμπλουτισμένο πλουτώνιο, 



πέρα από την συμφωνία στη χρήση των τουρκικών ναυστάθμων από τα ρωσικά πλοία!


Το ρωσικό πλοίο «κυνηγός» υποβρυχίων Ναύαρχος Chabanenko στην ναυτική Βάση Aksaz-Karaagach στο Marmaris στην Τουρκία για ανεφοδιασμό
Από την άλλη ο Muhammed Fethullah Gülen ένας Αμερικανό-προστατευόμενος ιερέας, πρώην ιμάμης, με συγγραφικό έργο συγγραφέας, μία  πολιτική μορφή που ίδρυσε το κίνημα “The Gülen movement” (Hizmet στα τουρκικά που σημαίνει και υπηρετώ). Ήταν σύμμαχος του Τούρκου προέδρου Erdoğan μέχρι το 2013, μετά από τις κατηγορίες για σκάνδαλο διαφθοράς στην Τουρκία το 2013 αλληλοκατηγορήθηκαν.
Ο Erdoğan τον κατηγόρησε ότι κρύβεται πίσω από τις έρευνες για τη διαφθορά στην Τουρκία. Προς το παρόν η τουρκική κυβέρνηση τον έχει χαρακτηρίσει ως τρομοκράτη, τον πλέον καταζητούμενο, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τουρκικό δικαστήριο. Ο ίδιος έχει αυτοεξοριστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κατοικεί στο Σέιλορσμπουργκ, της Πενσυλβάνια στην Αμερική. Αν και η Τουρκία ζητά την έκδοσή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και χρόνια, οι Αμερικανοί έχουν τους λόγους τους να μην τον εκδίδουν στην Τουρκία, θεωρώντας τον ως “asset”, μόνο που τα σενάρια και οι απολογισμοί έγιναν χωρίς τον «ξενοδόχο», και σε λίγο που δεν βοηθάει ούτε η ηλικία του, θα αναγκαστούν να ενδώσουν… τα ανταλλάγματα θα είναι σοβαρά…
Εφόσον, η κατάρριψη του Ρωσικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους Su-24 από το τουρκικό F-16 στις 24 Νοεμβρίου 2015 στα τουρκοσυριακά σύνορα δεν προκάλεσε τα επιθυμητά… αποτελέσματα που είχαν προβλεφθεί από τους σχεδιαστές του παρασκηνίου.
Το τουρκικό κράτος και κυβέρνηση του προέδρου R. T. Erdogan δεν βυθίστηκε στο χάος και οι Ρωσο-Τουρκικές σχέσεις δεν καταστράφηκαν ολοσχερώς, που μέχρι εκείνη την στιγμή βρισκόντουσαν σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο, τόσο εμπορικά όσο και πολιτικά.



Στην “σκακιέρα” που είχε στηθεί… μιας και ο ZARRAB… δεν δείχνει διαθέσιμος να τους «δώσει» όλους… το Πραξικόπημα ήταν η επόμενη κίνηση.



Πήραν την απόφαση και κινήθηκαν  «castling»!
[ΟΜΩΣ, Με την ίδια castling «κίνηση» κάποτε στην Philadelphia της Pennsylvania των ΗΠΑ έχασε το Deep Blue της ΙΒΜ από τον Ρώσο Kasparov στις 10 Φεβρ. του 1996, και όπως δείχνουν τα δεδομένα των αποτελεσμάτων, κανείς Αμερικανός δεν πήρε μαθήματα… περί «human factor»!].
Όσοι δεν έχουν μάθει από τα λάθη τους, έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι καταστρέφονται.
Όσο για τους άλλους που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο παράγοντα στο έπακρο επιβιώνουν, όχι μία αλλά πολλές φορές, σαν εφτάψυχες γάτες.
Τελικά ο πρόεδρος της Τουρκίας αποδεικνύεται ότι είναι «γάτα» και μάλιστα Αγκύρας εφτάψυχη… που την θέλουν πολλοί!



Τον είχαν «έτοιμο» τον πρόεδρος της Τουρκίας R. T. Erdogan απ’ όλες τις πάντες, τον ετοίμαζαν για ανατροπή, για σύλληψη, για δολοφονία. Όμως η «γάτα» με την βοήθεια του «ξανθού γένους από τον Βορρά» σώθηκε και τώρα άντε μάζεψέ τον!
Σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας R. T. Erdogan ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΥΘΕΩΣ τους Αμερικανούς για συμμετοχή, οικονομική υποστήριξη στο Πραξικόπημα εναντίων του, και αυτοί κάνουν ότι δεν ακούνε, παριστάνουν τα παγώνια, λες και είναι πολιτικοί της Ελλάδος, σαν τους δικούς μας πολιτικούς-λαμόγια που κρύβονται, και δεν απαντούν για τις βρομιές τους.
Μιας και μιλάμε για  αναπάντητα ερωτήματα…
Κάποιος να ρωτήσει τους Αμερικανούς να μας πούν εάν ήταν 14 ή 15 οι ημέρες που τους είχε χωρίς ρεύμα… στην κοινή αεροπορική τούρκο-αμερικανική βάση στο Incirlik ο Erdogan… και εάν είναι δυνατόν σήμερα να μπαινοβγαίνουν οι Αμερικανοί από την βάση;



Όσο για εμάς στην Ελλάδα... στην χώρα μας, με την διαλυμένη παρέλαση για κυβέρνηση που έχουμε θα «δούμε» πολλά, αιτία αυτών των γεγονότων και εξελίξεων, και δεν θα είναι τίποτα για το καλό μας.
Διότι, ΣΗΜΕΡΑ - Ο πρόεδρος της Τουρκίας R. T. Erdogan φέρει μεγάλη υποχρέωση στους κληρικούς της Τουρκίας, που με την απόφασή τους να τον στηρίξουν το βράδυ του Πραξικοπήματος, απέδειξαν σε όλους ότι η επιρροή τους είναι μεγαλύτερη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης… και κατάφεραν να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους και να ανατρέψουν τους πραξικοπηματίες.

Όσο για εμάς, και μιλάω για τα «δικά μας» εσωτερικά θέματα της ΕΥΠ, έχω κάποια ερωτήματα να κάνω στον σημερινό Διοικητή της ΕΥΠ κύριο Γιάννη Ρουμπάτη, δημοσιογράφο της ειδησεογραφικής πλατφόρμας EurActiv μέσα από κάτι ΜΚΟ, με Τούρκους Σπόνσορες και σε συνεργασία με τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ!

Κύριε Ρουμπάτη...
  • Όταν μου ζητούσατε πληροφορίες για τους «Gülen-Hizmet», και ψάχναμε για τον ίδιο τον Fethullah Gülen πληροφορίες στην Τουρκία, όλες αυτές τις πληροφορίες τις θέλαμε για την Εθνική ασφάλεια της χώρας μας;
  • Τις χρησιμοποιήσαμε για τα Εθνικά μας συμφέροντα;
  • Έγιναν μήπως αντικείμενο σπέκουλας, μήπως τίποτα CD… σε «πλειοδοτικό» διαγωνισμό, όπως έγιναν άλλες πολλές πληροφορίες;
  • Μήπως τις δώσαμε σε τίποτα Αμερικανούς;
  • Ρωτάω, για να ξέρω από ποιους να ζητήσω τα λεφτά των υπηρεσιών μου.
Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes