Επιλεγμένη πληροφόρηση ακόμη και στο δράμα των "παιδιών του πολέμου"...


Ο πεντάχρονος που γλίτωσε από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς (των Ρώσων προφανώς) ...έχει ονοματεπώνυμο και γίνεται πρωτοσέλιδη είδηση. Το συγκεκριμένο δράμα απέκτησε διαστάσεις μέσω της οργάνωσης «Save The Children» που χρηματοδοτούν αυτοί οι «Εκδημοκρατιστές» που εξοπλίζουν και τους αποκεφαλιστές...

Τα 10 παιδάκια που σκότωσαν οι Σαουδάραβες στην Υεμένη... δεν έχουν ονόματα... κι η είδηση έπαιξε στα ψιλά.

Συγκρίνετε λοιπόν τις δύο παρακάτω ειδήσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

α) H Είδηση του πετνάχρονου που γλίτωσε... από το "Πρώτο Θέμα":



Δείτε βίντεο - Ο Omran Daqneesh βρίσκεται μέσα στο ασθενοφόρο και κοιτάζει τα γεμάτα αίματα χέρια του 

Η φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου δεν θα μπορούσε παρά να αποτυπώσει με τα πιο μελανά χρώματα τον πόλεμο στη Συρία. Ένα παιδί μόλις πέντε ετών βρίσκεται μέσα σε ένα ασθενοφόρο και φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί. 

Η εικόνα του ραγίζει καρδιές...
Ο 5χρονος Omran Daqneesh που κατάφερε να βγει ζωντανός από αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι τα έχει χαμένα. Πιάνει το πρόσωπό του, κοιτάζει τα γεμάτα αίματα χέρια του αλλά δεν κλαίει, δεν αντιδρά καν. 
Η επίθεση έγινε προχθές, Τετάρτη και ο μικρός Σύρος μεταφέρθηκε στο πιο κοντινό νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Δείτε το βίντεο



Αρχικά η σοκαριστική φωτογραφία του μικρού αναρτήθηκε στο Twitter από ρεπόρτερ της Telegraph και στη συνέχεια έγινε retweet από 10.000 χρήστες.

Ο μικρός μετά τη φροντίδα των γιατρών



β) Την Είδηση των 10 νεκρών παιδιών που χάθηκε στα αζήτητα την είχε δημοσιεύσει "iefimerida":


Στόχος των βομβαρδισμών ήταν και ένα σχολείο που βρίσκεται σε ζώνη που ελέγχουν οι αντάρτες Χούτι, επιβεβαίωσε σήμερα η μκο Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF).
"Είδαμε 10 παιδιά νεκρά και 28 τραυματισμένα, όλα ηλικίας κάτω των 15 ετών που έπεσαν θύμα των αεροπορικών πληγμάτων σε ένα μουσουλμανικό θρησκευτικό σχολείο στην Χεϊντάν", στη βόρεια Υεμένη, δήλωσε η εκπρόσωπος των MSF Μάλακ Σάχερ, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για τον βομβαρδισμό που έγινε χθες.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)




Οι «ανιδιοτελείς» διασώστες από τα Λευκά Κράνη του Soros (White Helmets) ...αποδείχτηκαν αποκεφαλιστές. 
Οι «αυθόρμητοι» φωτο-ρεπόρτερ που μας αποκάλυψαν τα θύματα των βομβαρδισμών της Ρωσίας στη Συρία... αποδείχτηκαν επίσης αποκεφαλιστές και μάλιστα μικρών παιδιών.

O Mahmoud Raslan ...που μας χάρισε τη φωτογραφία του πεντάχρονου μέσα στο ασθενοφόρο ...μας χάρισε και τον αποκεφαλισμό του δωδεκάχρονου Παλαιστίνιου επάνω σε καρότσα αγροτικού.
Και τώρα η πραγματικότητα σχετικά με το βίντεο του μικρού παιδιού που έκανε τον γύρο του κόσμου: ο φωτογράφος είναι αποκεφαλιστής. Προσοχή, σκληρά πλάνα!



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes