Υπέρ της συμμετοχής του Άσαντ σε μεταβατική κυβέρνηση η Τουρκία


Η Τουρκία αποδέχεται τη συμμετοχή του Άσαντ σε μεταβατική κυβέρνηση και θα βοηθήσει τη Συρία να αποφύγει τον διαμελισμό. Συντάσσεται δηλαδή με τα σχέδια της Ρωσίας. 

Η Ελλάδα επισήμως είναι με το μέρος αυτών που επιδιώκουν την ανατροπή του Άσαντ και τον διαμελισμό της Συρίας, με σκοπό να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια της περιοχής του Κουρδιστάν οι περιούσιοι.
Σταθερά στις υπηρεσίες της Νέας Τάξης οι προδότες της Βουλής και μάλιστα χωρίς πολιτικό κόστος αφού σχεδόν κανένας δεν ασχολείται με το έγκλημα της Δύσης ενάντια στους Σύριους.

Γράφει σχετικά το "Βαλκανικό Περισκόπιο":


Άγκυρα. Οι τουρκικές αρχές αφήνουν ανοικτή τη συμμετοχή του προέδρου Μπασάρ Άσαντ σε μεταβατική κυβέρνηση στη Συρία. 
Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της τουρκικής κυβέρνησης, Μπινάλι Γιλντιρίμ, κάνοντας μια σημαντική στροφή στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας.
Ωστόσο,  ο Γιλντιρίμ πρόσθεσε ότι στο μέλλον  ο Άσαντ δεν μπορεί να συμμετέχει στην πολιτική ζωή της χώρας.
Νωρίτερα,  ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι στο εγγύς μέλλον η Τουρκία θα ενεργοποιηθεί περισσότερο  για την επίλυση της κρίσης στη Συρία και τόνισε ότι η Άγκυρα σκοπεύει να συμβάλλει ουσιαστικά στο τέλος της αιματοχυσίας και στην αποτροπή του διαμελισμού της Συρίας.
Τόνισε, ακόμη, ότι η Τουρκία  προτίθεται να σταματήσει τις προσπάθειες των Κούρδων για αυτονόμηση στο συριακό έδαφος που βρίσκεται στα τουρκικά σύνορα.

Σημειώνεται ότι στο τελικό πρωτόκολλο κατά τον γύρο των διαπραγματεύσεων που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη τον περασμένο Απρίλιο μεταξύ των πολιτικών μερών της Συρίας, υπογραμμίσθηκε η ανάγκη σχηματισμού μεταβατικής κυβέρνησης.Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes