Οι «Διαφωτιστές» μας έδωσαν όπλα και τα χρησιμοποιούμε εναντίον μας


Οι πράκτορες δημοσιογράφοι ...αναδημοσιεύουν στο δευτερόλεπτο κάθε συλλαβή προπαγάνδας που διαχέεται από τα σιωνιστικά πρακτορεία ειδήσεων, όπως το Reuters, το Bloomberg, η New York Times κλπ. Ξέρουν ότι η προπαγάνδα είναι προς το συμφέρον τους και την αναδημοσιεύουν αυτούσια, χωρίς να την διαβάσουν, χωρίς να την αμφισβητήσουν, να την επαληθεύσουν ή έστω να τη σχολιάσουν.

Είναι προσηλωμένοι στους στόχους του συστήματος, και υπηρετούν τυφλά τους ξένους τοκογλύφους.
Αντίθετα οι περισσότεροι από τους συμπολίτες μας... τα θύματα των τοκογλύφων και των πρακτόρων τους ...μόλις γίνουν αποδέκτες μίας σοβαρής πληροφορίας... όχι μόνο δεν την αναμεταδίδουν αλλά σπεύδουν να σταματήσουν τη διάδοσή της. 
Δεν θεωρούν καθήκον τους να ενημερώσουν τους φίλους τους, με τον ίδιο τρόπο, που κάποιος φίλος ενημέρωσε τους ίδιους. 
«Και τι έχω να κερδίσω εγώ από αυτό;» σκέφτονται οι περισσότεροι. Όπως λένε και στους υποψηφίους Βουλευτές της περιοχής τους... «Τι θα κερδίσω αν σε ψηφίσω;»
Όλα έχουν τιμή στην Ελλάδα και τα λεφτά για να εξαγοράσουν κάποιους Έλληνες, ώστε να ληστέψουν και να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους, τα έχουν οι ξένοι τοκογλύφοι
To σύστημα μας διέθεσε δωρεάν πανίσχυρα εργαλεία επικοινωνίας κι αφύπνισης, γιατί ξέρει πόσο γελοίοι είμαστε και πόσο άσχετοι, ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε για να αφυπνιστούμε και να απελευθερωθούμε. 
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας χρησιμοποιείται με τους πιο γελοίους τρόπους. Τεράστιοι όγκοι δεδομένων πηγαινοέρχονται στον πλανήτη με την ταχύτητα του φωτός μεταφέροντας όχι γνώση και πληροφορία ...αλλά ξεβράκωτες γυναίκες σε παραλίες, αστρολογικές προβλέψεις, αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων κλπ. 
Μας έδωσαν όπλα και τα χρησιμοποιούμε εναντίον μας.
Μάλλον γι' αυτό αισθάνονται «διαφωτιστές» οι υπηρέτες των τοκογλύφων... Ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με μία άμορφη μάζα ηλιθίων κι ανίκανων να αντιληφθούν τι τους συμβαίνει.
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes