Όταν οι "δάσκαλοι" μαθαίνουν στα "μαθητούδια" το βαθύ μίσος


Δείτε κι ακούστε τον Δημοκρατικό Joe Biden, το δεξί χέρι του Obama που δήλωνε δημοσίως ότι είναι Σιωνιστής... το βαθύτατο μίσος που έχει εναντίον ενός ολόκληρου λαού, των Σέρβων δηλαδή κι εναντίον του Μιλόσεβιτς, προκειμένου να πεισθούν οι Αμερικανοί πολίτες να χρηματοδοτήσουν άλλη μία εισβολή σε μία ανεξάρτητη χώρα, για να την καταστήσουν προτεκτοράτο. 

Αυτοί οι "τοξικοί" υπηρέτες των τοκογλύφων ...είναι οι καθοδηγητές και δάσκαλοι των δικών μας μαθητευόμενων κλόουν.
Οι ΗΠΑ πληρώνουν για τους πολέμους των τοκογλύφων ...είτε με «Δημοκρατικούς», είτε με «Ρεπουμπλικάνους». 
Και εμείς εδώ στην Ελλάδα... με τη Χούντα ...στο ΝΑΤΟ ήμασταν ...και με τους «αναρχο-επαναστάτες» του ΣΥΡΙΖΑ... στο ΝΑΤΟ είμαστε. Και κανένας ποτέ τους δεν άσκησε βέτο στα εγκλήματα του ΝΑΤΟ. 



Η μόνη διαφορά της Χούντας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι, ότι η Χούντα δεν έκανε χιλιάδες κατασχέσεις την ημέρα για οφειλές προς το Δημόσιο, που δημιουργήθηκαν σκόπιμα με την επιβολή ΜΗ αναλογικών και παράνομων φόρων.



Οι αυτοαποκαλούμενοι «Δημοκράτες» που μας έσωσαν από το «τέρας» του φασισμού... για να μας αφαιρέσουν δια της βίας την ατομική μας περιουσία και την αξιοπρέπεια, για να πετάξουν στον δρόμο οικογενειάρχες και να στέλνουν ολόκληρες συνοικίες στα συσσίτια... ώστε να υπερηφανεύονται στα ξένα αφεντικά τους για τις επιδόσεις τους. 



Ανάπτυξη στον δικό τους πανάθλιο κόσμο σημαίνει ...να πληρώνεται εικονικά τιμολόγια η Goldman Sachs στην ώρα της ...και να πεθαίνουν οι Έλληνες πριν την ώρα τους από ελλείψεις γιατρών, ασθενοφόρων και υποδομών...


Σε ό,τι αφορά στον Joe Biden ο Vucic τον αποκάλεσε "φίλο της Σερβίας"...



Στα παρακάτω δύο βίντεο ο "φίλος της Σερβίας" Γερουσιαστής και σημερινός Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Biden, αναφέρεται στο Κοσσυφοπέδιο και τη "Σερβική τρομοκρατία", ενώ συγκρίνει τους "φίλους" του Σέρβους με τους Ναζί:








Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes