Ξέφραγο αμπέλι ...το «χωρίς σύνορα» Ελληνικό Αιγαίο


Το πλοίο του Γερμανικού στόλου FGS SPESSART με αριθμό Α1442 το οποίο είναι τύπου τάνκερ και πλοίο υποστήριξης ειδικών αποστολών του πολεμικού ναυτικού της Γερμανίας, χθες Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 γύρω στις 16:00, εθεάθη να πλέει μόλις 17 ν.μ. νοτιοανατολικά της Ρόδου καταγράφοντας μία περίεργη πορεία.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Το πλοίο του Γερμανικού στόλου FGS SPESSART με αριθμό Α1442





Η περίεργη πορεία του Γερμανικού πολεμικού ναυτικού πλοίο στα Ελληνικά χωρικά ύδατα ήταν κατά μήκος του νησιού της Ρόδου, με πορεία Βόρεια για περίπου 40 ν.μ. και με ανάστροφή πορείας (κατεύθυνση νότια) για άλλα περίπου 40 ν.μ. αυτό συνεχίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας και μέχρι τα ξημερώματα σήμερα 12 Αυγούστου 2016 και ώρα 03:00.
Το Γερμανικό πλοίο προφανώς κάτι έψαχνε… ή περίμενε να το βρούνε… Ραντεβού για πιθανό ανεφοδιασμό. Το μόνο που εθεάθη κοντά στην περιοχή μεταξύ ΑΚΣΑΖ και Ρόδου ήταν ένας λύκος!



Με βάση πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, (ας είναι καλά η τεχνολογία), εθεάθη στα δυτικά, νότιο δυτικά τουρκικά παράλια, στην ευρύτερη περιοχή του ΑΚΣΑΖ να κάνει τσάρκα-δοκιμές χωρίς διακριτικά τουρκικό υποβρύχιο με νέες τεχνολογικές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με Γερμανούς.



Οπότε, η παρουσία και περίεργη πορεία του Γερμανικού FGS SPESSART Α1442  ίσως να είχε να κάνει με δοκιμή ανεφοδιασμού του τουρκικού «λύκου» ή τυχόν δοκιμή άλλων συστημάτων, για τα οποία τα «παλικάρια» του ΥΕΘΑ είτε γνωρίζουν και μας το κρύβουν… πίνοντας Γαλλικές Σαμπάνιες «αναρρώνοντας» στην Γαλλική Ριβιέρα, είτε δεν ξέρουν την τύφλα τους, οπότε ας ενημερωθούν.
Στην συνέχεια, μετά την περίεργη πορεία στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, το Γερμανικό πλοίο FGS SPESSART Α1442 κατάπλευσε στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ του AKSAZ βόρεια της Ρόδου, όπου και παραμένει μέχρι αυτή την στιγμή 12 Αυγ. 2016 και ώρα 12:00 πλαγιοδετημένο και παρέα με 2 «Λύκους».


ΣΗΜ. Η Τουρκική Ναυτική Βάση του ΑΚΣΑΖ παρουσιάζει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες με μεγάλη συγκέντρωση πλοίων και υποβρυχίων.
Το Γερμανικό πλοίο με καπετάνιο τον ROLF-HEINRICH VON BEBERN (γόνος γνωστής οικογένειας υποστηρικτών του Χίτλερ) ανήκει στην δύναμη του πολεμικού ναυτικού της Μέρκελ με στοιχεία MMSI 211211850 μήκους 130μ. βύθισμα 4.60μ. τονάζ 6.103 κατασκευής 1975 και με Call Sign  DRKN, από τις 11 Μαΐου 2016, το γερμανικό δεξαμενόπλοιο, FGS Spessart, είχε ενταχθεί στην επιχείρηση Atalanta, ως μέρος της συνεισφοράς της Γερμανίας στις προσπάθειες της ΕΕ για την αποτροπή της πειρατείας στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας. (ΣΗΜ. πέρασε το Σουέζ προχθές 10.08.2016).
Και επειδή μας διαβάζουν και κάτι περίεργες Πρεσβείες, και ειδησεογραφικά πόρταλ, για να μην έχετε αναπάντητα ερωτήματα, ΝΑΙ ρε υπό παρακολούθηση σας έχουμε όλους, είτε θέλετε, είτε δεν θέλετε!

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes