Επείγουσα Πληροφορία - Αναγνώστης μας το ΥΠΕΘΑ της Τουρκίας


Μήπως γνωρίζουν να μας πούνε οι κυβερνήτες, γιουσουφάκια της χώρας, για πιο «οικόπεδο» έβαλε πλώρη από το πρωί της 9 Αυγ. 2016 η γνωστή για το περίσσιο θράσος της Τουρκική Φρεγάτα GAZIANTEP F490;

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

[09/08/2016 ώρα 20:00] Η Τουρκική Φρεγάτα Gaziantep F490 πλέει με ταχύτητα 15kn ανοικτά στην θάλασσα της Κύπρου ΝΝΔ, προερχόμενη από το ναύσταθμο του Aksaz, απόπλου ξεκίνησε νωρίς το πρωί. Πέρασε νότια του Καστελορίζου το μεσημέρι, με νοτιοανατολική πορεία την οποία εάν συνεχίσει σε λιγότερο από 8 ώρες θα βρεθεί στα Κυπριακά Οικόπεδα που το τουρκικό ΥΠΕΞ θεωρεί ότι «σημαντικό μέρος του οικόπεδο “6” ανήκει στην τουρκική ΑΟΖ...»
Μάλιστα το τουρκικό θράσος είχε και συνέχεια αφού πρόσφατα το τουρκικό ΥΠΕΞ δήλωσε ότι «Είναι παράνομο οι διεθνείς εταιρείες να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες για εντοπισμό υδρογονανθράκων στην οικονομική ζώνη της Κύπρου» Μεταξύ αυτών είναι και Αμερικανικές εταιρείες που υπέβαλαν αιτήσεις για τον γ' γύρο δανειοδοτήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ, αφορά στα οικόπεδα/τεμάχια 6, 8 και 10.
Στην περιοχή πλέει και το USNS Big Horn (T-AO-198) υποστήριξης και ειδικών αποστολών πλοίο του Αμερικανικού στόλου.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:






Και Ιδού τα αποτελέσματα: Όταν μας διαβάζουν στην Άγκυρα... ή στην EurActiv του κάθε Διοικητή της ΕΥΠ των ΜΚΟ...
...Τότε η Τουρκική Φρεγάτα GAZIANTEP με αριθμό F490 πείρε εντολή, (ΣΗΜ. μετά την δημοσίευση μας στις 20:00 ώρα Ελλάδας) και έκλεισε το Αυτόματο Σύστημα Αναγνωρίσεως, γνωστό ως σύστημα AIS, και σταμάτησε την αυτόματη ανταλλαγή ψηφιακών σημάτων μεταξύ πλοίων, αλλά και παράκτιων συστημάτων κυκλοφορίας πλοίων, στη συχνότητα των υπερβραχέων κυμάτων (VHF) με αποτέλεσμα να μην ενημερώνονται τα Ηλεκτρονικά Συστήματα Απεικόνισης Χαρτών και Πληροφοριών.
Έκτοτε αγνοείται… η Τουρκική Φρεγάτα GAZIANTEP F490 ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 και ώρα 12:00 μεταξύ κάποιων άλλων γνωστών δυνάμεων. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:



* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes