Ο Δήμαρχος Ρόδου αδειάζει τον «κουμπάρο»

Το μπαλαμό μόλις έχασε το παιχνίδι των οικοπέδων… άρχισε τα ζοριλίκια


Διάβαζα χθες στην τοπική εφημερίδα ΡΟΔΟΥ «Η Ροδιακή» και κόντεψα να μείνω χωρίς μαλλιά με όλα τα αστεία του ψεύτη Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*


Γράφει συγκεκριμένα "Η ΡΟΔΙΑΚΗ":


«Δεν θα επιτρέψω να γίνει η Ρόδος Τσιγγανούπολη. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου δυο χρόνια τώρα, να καλώ κάθε αρμόδια αρχή να συνεργαστεί με το δήμο για να μην γίνει η πόλη μας τριτοκοσμική, αλλά δυστυχώς η βοήθεια είναι περιστασιακή. Τα όρια ανοχής και της δημοτικής αρχής και πολύ περισσότερο  των ίδιων των πολιτών, τελειώνουν».

Με αυτή τη φράση, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, περιέγραψε μιλώντας σε συμπολίτες μας την αγανάκτηση που επικρατεί πλέον στο νησί της Ρόδου, εξαιτίας της ανοχής που επιδεικνύουν οι αρμόδιες αρχές, σε αυτού του είδους τα φαινόμενα, επικαλούμενες διάφορες δικαιολογίες.
Το θέμα είναι ένα και μοναδικό και οι πολίτες της Ρόδου απαιτούν άμεση εξήγηση και να δοθεί άμεση λύση: Η κατάσταση, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Κανείς δεν μπορεί να εξευτελίζει με τον τρόπο αυτό, τη Ρόδο μας, η οποία ετησίως φιλοξενεί πάνω από 2.5 εκατομμύρια τουρίστες.



Ενδεικτικό στοιχείο της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί, είναι η ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, ο δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος:
«Ήταν θέμα χρόνου να γίνει ή έκρηξη, αλλά κανένας δεν άκουγε. Πριν ένα χρόνο δήλωσα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τη λειτουργία της Αστυνομίας και πολλοί στο δημοτικό συμβούλιο το θεώρησαν προσβλητικό και μου ζητούσαν ν’ ανακαλέσω.
Έστειλα επιστολή στα Υπουργεία να αυξηθεί η δύναμη της αστυνομίας, έγινε επερώτηση στη Βουλή με αφορμή την επιστολή και ακόμη περιμένουμε. Ας όψονται κι αυτοί που ψήφισαν την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας στη Βουλή.
Το πρωί έδιωξα ο ίδιος τους ΡΟΜΑ από το πάρκο και μετά άκουσαν τις φωνές μου οι αστυνομικοί για να πλησιάσουν. Το μεσημέρι ζήτησα συχνές περιπολίες και απόψε στις 7 πήγα μόνος μου να ξαναδιώξω τους ΡΟΜΑ από το ίδιο σημείο. ΟΙ μικροπωλητές απόρησαν που με είδαν γιατί όπως μου είπαν είχαν καλέσει την αστυνομία. Ακόμη περιμένουν!
Πριν ένα χρόνο πήραμε απόφαση να ξηλωθεί ο καταυλισμός των ΡΟΜΑ. Λοιδορηθήκαμε με βρισιές και απειλές, έγιναν ενστάσεις, προσφυγές, απορρίφθηκαν εδώ και 6 μήνες περιμένουμε τις εγκρίσεις των Δασαρχείων των επιτροπών και πάει λέγοντας. Η ανοχή έχει και τα όρια της!»



Χθες από νωρίς το πρωί επίσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, κος Μιλτιάδης Παγκάς, μαζί με τον Υπεύθυνο Καθημερινότητας Κώστα Στυλιανού βρέθηκαν  με τον Δήμαρχο Ρόδου στο πάρκο Πλατανάκια, στο σημείο δηλαδή όπου είχε ξεσπάσει φωτιά.
Αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο κος Κώστας Στυλιανού: «Με την βοήθεια των συνεργείων των διευθύνσεων του Πρασίνου και της Καθαριότητας του Δήμου καθαρίστηκε το πάρκο από τα καμένα, τα σκουπίδια και τα μικροπράγματα ομάδας ΡΟΜΑ που ήταν χθες βράδυ στο χώρο. Εδώ να σημειώσω ότι κατ' επανάληψη έχουμε απομακρύνει ότι ύποπτο υπάρχει χωρίς να είναι δική μας δουλειά και συχνότατα με κίνδυνο της ατομικής μας ασφάλειας.»

=============================

Λέει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει η Ρόδος Τσιγγανούπολη. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου δυο χρόνια τώρα, να καλώ κάθε αρμόδια αρχή να συνεργαστεί με το δήμο για να μην γίνει η πόλη μας τριτοκοσμική, αλλά δυστυχώς η βοήθεια είναι περιστασιακή. Τα όρια ανοχής και της δημοτικής αρχής και πολύ περισσότερο  των ίδιων των πολιτών, τελειώνουν».
Και τόσα χρόνια που ήταν ΔΗΜΑΡΧΟΣ ο Φώτης Χατζηδιάκος στην Βενεζουέλα;
Σε ποιόν ΔΗΜΟ παρίστανε τον Δήμαρχο-τουρίστα και δεν έβλεπε το μέγα πρόβλημα του νησιού με την πολύκροτη υπόθεση των ΡΟΜΑ ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, δικηγόρος στο επάγγελμα;
Τα νταϊλίκια πως του βγαίνουν τόσο ξαφνικά κατά του «κουμπάρου» Βασιλιά των ΡΟΜΑ Βασίλειο Στηροκλέα, τι είδους μύγα τον τσίμπησε;
Πως την λένε αυτή την μύγα στο χωριό σου ωρέ Δήμαρχε, ΜύγαΣυμφέρον, ΜύγαΕκβιασμός ή ΜύγαΥποκρισία, διότι μόνο ΜυγαΝόμιμότητα δεν είναι.
Και υπάρχει λόγος που μιλάω περί νομιμότητας ΔΗΜΑΡΧΕ, πριν να πιάσουμε την περίπτωση των ΡΟΜΑ που είναι ένα μεγάλοοοοοοο κεφάλαιο παρανομιών, για την επιβολή του νόμου δεν θα μπορούσα να πω ότι έχει σχέση η μύγα που σε τσίμπησε Δήμαρχε καθότι αν και δικηγόρος δεν τα πας και πολύ καλά με τους νόμους, τόσο στην ερμηνεία τους όσο και στην τήρηση τους, ή μήπως κάνω λάθος και σε αδικώ ΔΗΜΑΡΧΕ ΡΟΔΟΥ;
Εάν κάνω λάθος…. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα Δήμαρχε!!!
Πριν να απαντήσεις όμως ξεστραβώσου.



Βλέπε επίσης: Δήμος Ρόδου: Διαχρονική και ανεξίτηλη Απάτη

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes