ΣΟΡΟΣ: Η αλεπού στο παζάρι (Μέρος ΙΙ)


Στα έγγραφα που διέρρευσαν σχετικά με την έντονη εμπλοκή του μεγιστάνα κερδοσκόπου Τζωρτζ Σόρος στα ελληνικά θέματα, διαβάζουμε τη συνεργασία πολλών ατόμων της ελληνικής αριστεράς με το Open Society Foundation του εν λόγω Κροίσου που έχει ως κύριο σκοπό τον επανακαθορισμό της ιστορίας και του πολιτισμού των λαών με στόχο την χειραγώγησή τους και την πλήρη υπακοή τους στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Της Φωτεινής Μαστρογιάννη

Είναι έκπληξη η εμπλοκή και ο χρηματισμός των ανθρώπων της ελληνικής αριστεράς από τον Σόρος;
Σύμφωνα με την Claire Bernish, στο εξαιρετικό άρθρο της για το θέμα «Soros Hack Exposes Plot Behind Refugee Crisis, His Media Control, Cash For “Social Justice» μόνο έκπληξη δεν θα έπρεπε να είναι γιατί το Open Society Foundation του Σόρος «μοιράζει φειδωλώς εκατομμύρια για θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων της αριστεράς (left-wing causes) και υπήρξε πολύ επιτυχημένο (το Open Society) στον επηρεασμό της παγκόσμιας πολιτικής για το μεταναστευτικό. Η προσφυγική κρίση στην Ευρώπη προσφέρει «καινούριες ευκαιρίες» στον οργανισμό για να επηρεάσει την παγκόσμια μεταναστευτική πολιτική και η προσφυγική κρίση αποτελεί το «νέο φυσιολογικό».
Την επίδραση της κοινής γνώμης στο μεταναστευτικό στην Ελλάδα από τον Σόρος την είδαμε σε πλήθος εγγράφων. Ένα από αυτά είναι και αυτό που αναφέρεται στην καμπάνια της  Hellenic League for Human Rights (Ελληνικός Σύνδεσμος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα)  της οποίας ο στόχος ήταν «να δημιουργήσει και να εφαρμόσει ένα Συλλέκτη Στοιχείων Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (!!!) . Ο Συλλέκτης αυτός είναι ένας δείκτης που κατατάσσει τους υποψηφίους και τα πολιτικά κόμματα ανάλογα με τη θέση που έχουν σε κάποια ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως είναι η θρησκευτική ελευθερία, η ανεκτικότητα στις μουσουλμανικές κοινότητες καθώς και η θέση που έχουν όσον αφορά τον ελεύθερο λόγο. Το ζήτημα των προσφύγων και των μεταναστών θα έχει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εκστρατεία».
Μάλιστα! Φακέλωμα κανονικό λοιπόν! Ποιος όμως είναι ο συντονιστής της υπόθεσης; Διαβάζουμε το όνομα Ελένη Τάκου και η χρηματοδότηση για τον εν λόγω Συλλέκτη είναι $19.200.  
Ψάχνοντας το όνομα Ελένη Τάκου στο διαδίκτυο, σε ένα άρθρο της εφημερίδας Παραπολιτικά διαβάζουμε ότι επικεφαλής του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής είναι μία κα Ελένη Τάκου. Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει «Επικεφαλής του πολιτικού γραφείου τέθηκε η Ελένη Τάκου, η οποία διατήρησε τον ρόλο της διευθύντριας του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού μέχρι προσφάτως, θέσης που είχε και την περίοδο της εξουσίας της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Η ίδια τον περασμένο Μάιο σημείωσε σε δηλώσεις της ότι το πρώτο πεντάμηνο του 2015 έφτασαν στα ελληνικά νησιά περίπου 40.000 άνθρωποι, όσοι όλο το 2014, και εκτίμησε πως η ροή θα συνεχιστεί με γεωμετρική πρόοδο, πρόβλεψη που ανταποκρίνεται στη σημερινή, τραγική πραγματικότητα.»
Εάν δεν πρόκειται περί συνωνυμίας, κάτι που κα Ελένη Τάκου πρέπει να ξεκαθαρίσει και πραγματικά ελπίζουμε να είναι συνωνυμία, βλέπουμε μία επικεφαλής πολιτικού γραφείου υπουργού για τα θέματα της μετανάστευσης να χρηματοδοτείται από τον Σόρος για να βαθμολογεί τη στάση των πολιτικών κομμάτων στο θέμα της μετανάστευσης!
Η πλειάδα των ονομάτων (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ακτιβιστές) από τον χώρο της αριστεράς που έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τον Σόρος και το ίδρυμά του, επιβεβαιώνει ότι η ζέση τους για την υπεράσπιση θεμάτων όπως είναι το μεταναστευτικό που τόσο κακό έχει προκαλέσει στη χώρα μας σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο δεν χαρακτηρίζεται από αγνά πολιτικά ιδεολογικά κίνητρα αλλά καθαρά προσωπικά με στόχο τον προσωπικό πλουτισμό υποκύπτοντας σε μία άλλη ιδεολογία που δεν είναι άλλη παρά  αυτή του Μαμωνά καμουφλαρισμένη εντέχνως ως ιδεολογική για τους πολιτικά αφελείς.

Αναφορές


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes