Ξαναξεκίνησε το πάρτι, το χρήμα ρέει, και η ολούθε υποκρισία κτυπάει κόκκινο...


Όταν όλα είναι προαποφασισμένα και υποκινούμενα, τώρα μιλάνε για Plan B και τα ανέκδοτα με τον ΤΟΤΟ… μας τα αφήνουν για το τέλος. Μας γέμισαν με Hot Spots και λαθρομετανάστες, μας έφεραν το ΝΑΤΟ (Γερμανούς και Τούρκους) να περιπολεί τις θάλασσες μας...

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Αντί για τουρίστες από Γερμανία που ψάχνει η κάθε Κουντουρά στην Σαουδική Αραβία… τώρα θα μας φέρουν τους χαρακτηρισμένους ως υπεράριθμους λαθρομετανάστες, «για την Γερμανία», σύμφωνα με την Μέρκελ, στην Κρήτη και αλλού.
Η κυρά Τασία στην κοσμάρα της, βλέπει τους αριθμούς να αυξάνονται και τρίβει τα χέρια της. Οι πολιτικοί των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ όταν δεν είναι στην Γαλλία για να λούζονται στις Σαμπάνιες Grand Crus, τρώνε με αριστερόχειρα χρυσά κουτάλια τις Αστακομακαρονάδες στην Ρόδο και αλλού, ενώ οι «παλαιοί και νέοι» της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα του ΠΑΣΟΚ όλοι μαζί σταθεροί στις «αξίες» τους, λιάζονται στην Μύκονο τρώγοντας μαζί Beluga χαβιάρι, εις υγείαν και με τα χρήματα των κορόιδων, δηλαδή εσένα ΕΛΛΗΝΑ, ενώ τις επόμενες ημέρες όταν θα πάνε όλα στην θέση τους… θα πας να στηθείς στην ουρά, στα Ταμεία των ΔΟΥ, των απατεώνων Τραπεζιτών και θα περιμένεις να δεις τα καλύτερα, που έπονται τους επόμενους μήνες. Αυτό που θα δεις όμως εγγυημένα, θα είναι το μαύρο και άραχνο μέλλον της Οικογένειάς σου.

Έρχεται μεγάλη λαίλαπα και δεν θα αποτελείται μόνο από τους παρακάτω... θα έχει απ' όλα τα κακά


Στην Τουρκία τους «σώνουν» και τους παρατάσσουν για αναμνηστική φωτογράφιση, αντιγράφοντας τους «συνεργάτες» τους στην Ελλάδα που και αυτοί σώνουν καθημερινά τους λαθρομετανάστες, στην συνέχεια τους στοιβάζουν στα «Hot Spots» του κάθε Καμμένου και των “κουμπάρων” ντελιβεράδων… με τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς.




Σάββατο, 20 Αυγούστου  2016



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντοπισμός και διασώσεις προσφύγων στη Μυτιλήνη και τη Χίο

Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα τεσσάρων (54) προσφύγων προέβη, πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2016''.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ'' ν. Λέσβου, λέμβο σε δυσχερή θέση,  με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

*****









Κατά τις αδιαμφησβήτητες πληροφορίες της CIA στην νέα αποτίμησή της για την χώρα μας, θέμα που θα γίνει γνωστό σύντομα, υπάρχει το εξής δεδομένο, που δεν μας έχει πει κανένας λαλίστατος "Έλληνας" πολιτικός απατεώνας - προδότης.
«note: 1,020,337 estimated refugee and migrant arrivals by sea (2015 - July 2016)»
Το επίμαχο σημείο για την χώρα μας κατά την CIA - Μετάφραση
«σημείωση: 1.020.337 εκτιμάται ο αριθμός προσφύγων και μεταναστών σε αφίξεις από τη θάλασσα (2015 - Ιούλιος 2016)»
Ενώ τα στοιχεία από Ελλάδα και Τουρκία είναι άλλα! Τελικά πόσοι είναι οι ψεύτες χορευταράδες… we are the world... που μας κοροϊδεύουν;
Σύμφωνα με τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία του αριθμού αφίξεων προσφύγων, για το 2015 και το 2016, βάσει στοιχείων της UNHCR, ο αριθμός είναι τελείως διαφορετικός, από αυτόν της CIA παραπάνω, αλλά και των Τούρκων παρακάτω:





Όλοι οι υποκριτές μας κοροϊδεύουν, μας ξεπουλάνε καταχρεωμένους, μας έχουν εξαπατήσει, μας προδώσανε, και ενώ έχουν κάνει το ψέμα σημαία, τους κοιτάτε ακόμα στα μάτια ωρέ;
…είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:



* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes