Εκβιασμοί υπέρ του Τζαμιού από τους "ΑΝ'Θ'ΕΛ"!


Τώρα και εκβιαστές στην Βουλή των Ελλήνων, και δεν είναι μόνο οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" του Πάνου Καμμένου, γνωστοί πλέον με το προδοτικό ακρωνύμιο "ΑΝΕΛ", εκβιαστές είναι και τα κόμματα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Με βάση άκρως εμπιστευτική εσωτερική πληροφόρηση, πρώτα εκβίασαν τα κόμματα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ και μετά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, με αποτέλεσμα άλλα να λένε και άλλα να κάνουν αιτία εκβιασμών που επιβάλλονται καθημερινά ακόμα και από τους συγκυβερνήτες τους.   
Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα είναι σιωπηλός υποστηριχτής Allahu Akbar الله أكبر 
Ένα επτασφράγιστο μυστικό που τον ανάγκασε να εκβιάσει τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη, διότι το ΤΖΑΜΙ το έχει υποσχεθεί να γίνει σε κάποιους με πετροδόλαρα κατά την διάρκεια μυστικού δείπνου, εν πλω..., ενώ σε άλλους, ρασοφόρους που τον υποστηρίζουν κατά καιρούς, έχει υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να το υποστηρίξει, και ότι θα το καταψηφίσει.

Ο «παπατζής» λίγο έλειψε να ξεσκεπαστεί
Το ιστορικό των εκβιασμών στην Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ όπως μου μεταφέρθηκε από πολύ σοβαρή πηγή μου στην Βουλή… και δεν είναι από τα θεωρία της.
Ο υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, βλέποντας ότι το νομοσχέδιο για τα ενεργειακά, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η τροπολογία για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό θα περάσει με ευκολία, έβαλε την στολή του θρησκόληπτου έλληνα πατριώτη όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό και έδωσε ακόμα μία παράσταση, με διάφορα απίστευτα συνθήματα και ότι θα το καταψηφίσει.
Όμως, υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο…!
Στον Νομοσχέδιο υπήρχε και μία τροπολογία του βουλευτή Μηταφίδη (προφανώς εξαργυρώνει αριστερή αντίσταση, μάλλον στην φαντασία του, σε χρήμα ισχυρών…) η οποία όχι μόνο ήταν άσχετη, αλλά προέβλεπε την ευνοϊκή μεταχείριση μεγαλοεπιχειρηματιών που χρωστάνε στα τελωνεία…!!
…ο Καστανάς όμως πρέπει να πληρώσει…, να πάει και φυλακή…!!!
Σε αυτήν την τροπολογία τα γνωστά για τις «μεθοδεύσεις» πολιτικά λαμόγια των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και το περιβόητο ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν γιατί δεν είχαν να κερδίσουν κάτι από αυτό και προφανώς ήθελαν μερίδιο από τις μίζες των φορολογικών ελέγχων και διευκολύνσεων, και έτσι απείλησαν να αποχωρίσουν από την ψηφοφορία.
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ – πήραν φωτιά τα τηλέφωνα…
Τότε οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Κόκκαλης και Λαζαρίδης βλέποντας τον κίνδυνο να μην ψηφιστεί το τζαμί από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, και θα τους ανάγκαζε να το ψηφίσουν και αυτοί για να περάσει η ανέγερση του Τζαμιού που έχουν υποσχεθεί όλοι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κατόπιν τηλεφωνικών συνεννοήσεων… πήγαν στον άλλο περιβόητο ελληνα υπουργό τον Αλεξιάδη, γνωστό πολέμιο των ΚΑΣΤΑΝΑΔΩΝ (ΣΗΜ. είναι ο υπουργός που έφερε την τροπολογία στην Βουλή) και του έθεσαν το πρόβλημα…, εκβιάζοντας τον προφανώς για να αποσυρθεί η τροπολογία.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ο υπουργός Σκουρλέτης (ο υπουργός του νομοσχεδίου που περνούσε) ανακάλεσε την αποδοχή του στην τροπολογία αυτή, ενώ λίγα λεπτά πριν την είχε κάνει δεκτή.
Ο βουλευτής Μηταφίδης με την τροπολογία «υπό μάλης» έβαλε την όπισθεν, ακόμα τρέχει… και έχει να λέει για όλους που τον υποστήριξαν…!!!
Στην συνέχεια το νομοσχέδιο ψηφίστηκε, πέρασε με την ευρεία πλειοψηφία 206 βουλευτών επί 230 παρόντων, εγκρίθηκε –ως σχεδιάστηκε– από την Ολομέλεια της Βουλής, 4 Αυγούστου 2016 μαζί και η τροπολογία, διάταξη μέσω της οποίας δρομολογούνται οι διαδικασίες ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα «πέρασε» χάρις στη στήριξη που παρείχαν τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης μαζί και οι εκβιασμοί, πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής.
Το αίσχος έχει σπάσει κοντέρ.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ρύθμιζε εξ αποστάσεως, δια τηλεφώνου τις εκβιαστικές μεθοδεύσεις που γίνονταν στην Βουλή των Ελλήνων.
Με βάση πληροφορίες από Τουρκία… συνωστίζονται οι χρηματοδότες και υποστηρικτές Άραβες με τις χρηματικές δωρεές για την ανέγερση του Τζαμιού στην ΑΘΗΝΑ, είναι μοναδική και μεγάλη ευκαιρία για τους μουσουλμάνους να με βάση τους «πέντε πυλώνες του Ισλάμ» να τιμήσουν με την πράξη τους αυτή την υποχρέωση τουs.
Υποχρέωση «Zakat» μου το ονόμαζαν αυτοί που συνομιλούσα μαζί τους, κατά την διάρκεια της δράσης μου ως μυστικός πράκτορας της ΕΥΠ στην Τουρκία  και αλλού, έτσι είχαμε μάθει τους χρηματοδότες και τους τρόπους που διοχετεύουν τα χρήματα στην Ελλάδα, για τις διάφορες υποστηρικτικές δράσης τουρκικών και μουσουλμανικών συμφερόντων από διάφορα «κέντρα» με βάση το ΚΑΤΑΡ, την Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που εδρεύουν στην Κωνσταντινούπολη.
Κάπως έτσι μάθαμε και τους χρηματοδότες του «σπιτιού» του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, μαζί  και τους ελληνες κρυφο-υποστηρικτές του.
Μάλιστα κάποιοι επιχειρηματίες σκληροπυρηνικοί μουσουλμάνοι από Τουρκία με στενές επαφές με ελληνες μεγαλοεργολάβους μιλάνε εδώ και χρόνια για την ανέγερση του Τεμένους στην Αθήνα και αλλού, μαζί με τους κατασκευαστές του στην Ελλάδα, ακριβώς όπως κρυφά μιλάνε και με τους πολιτικούς μας, εν πλω...!
Εξυπακούεται ότι τα περίπου 950 χιλ. ευρώ που έχουν προβλεφθεί ως κόστος ανέγερσης του Τζαμιού στην Αθηνα, δεν φτάνουν ούτε για τις μπογιές… με βάση τα κόστη των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ των μεγαλοεργολάβων, όπως τα ξέρουμε μέχρι σήμερα, οι οποίοι με την στάση τους, με την αποδοχή της κατασκευής του Τεμένους στο Βοτανικό ξεπληρώνουν γραμμάτιά στήριξης στις εκάστοτε κυβερνήσεις της χώρας μας.
Η κοροϊδία των Ελλήνων καλά κρατεί.
Όταν θα τελειώσει και το σανό, θέλω να δω τι θα γίνει…!!!

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι τα πολεοδομικά θέματα που αφορούν την ανέγερση του τζαμιού μπαίνουν για τριτη φορα για ψήφιση στην βουλή. Μια φορά ψηφίστηκε με Χρυσοχοιδη που ήταν περήφανος που θα γίνει το τζαμί και άλλη μια με υπουργό Μπαλτά. Και γίνανε και κάτι προσφυγές στο ΣΤΕ που βγαλανε φαίνεται λαυράκια.
Kάτι λοιπόν δεν πάει καλά και δεν προχωρεί η νομιμότητα γιατι αν δεις κανείς το κείμενο ακυρώνει προηγούμενο νόμο. Άρα έχει δίκιο η ανακοίνωση της δικηγόρου των κατοίκων .
http://filonoi.gr/2016/08/08/anakoinosis-ek-ths-steghs-astegon
http://filonoi.gr/2016/08/11/eksodikos-diamartyria-yper-toy-agonos-ton-ghgenon-ellhnon

Μάλλον έχουν μπλέξει οι νομοθέτες τα μπούτια τους και δεν βγάζουν άκρη.
Άλλωστε για τι βγήκε στον Σκαϊ σήμερα ο γνωστός περί του τζαμιού διαχρονικός Γραμματέας του Παιδείας για να πείσει ότι θα γίνει για το καλό της Ελλάδας. Από το 2010 τα ίδια λέει αλλά δεν του κάθεται φαίνεται
Μάλλον πανικός έχει πέσει στο γκουβέρνο.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes