Δήμος Ρόδου: Διαχρονική και ανεξίτηλη Απάτη

Νέα Στοιχεία - Το Χάος της Δικαιοσύνης που τα πιάνει


Πλαστογράφοι, Απατεώνες, Κλέφτες, Ψεύτες και διάφοροι επιτήδειοι-λαμόγια διαχειρίζονται τον ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ. ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ… και χαίρονται για αυτό!

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*



Είναι να αναρωτιέται κανείς, με ποιο τρόπο, πόσα πληρώνουν Εισαγγελείς-Δικαστές μέλη παραδικαστικού κυκλώματος και τυγχάνουν προστασίας.
ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. Για όσους «θίγονται» τους προκαλώ να μου υποβάλουν όσες μηνύσεις και αγωγές θέλουν, φυσικά εφόσον μπορούν!

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»



Καμία εγγραφή στα Οικονομικά του Δήμου Ρόδου για ποσά πάνω από 1,500,000.00 ΕΥΡΩ και δεν έχει πάει ακόμα κανείς Φυλακή… παρόλες τις καταγγελίες μου, τώρα αποδεικτές και με πρακτικά του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ
ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ
ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ…!!!








Αυτά τα ψέματα… τα έχει γράψει ο δικηγόρος και δήμαρχος Ρόδου ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ για να καλύψει τις απάτες του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ και των συνεργών στα εγκλήματα.
Τα Πρακτικά του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ  αποδεικνύουν τα ψέματα και τα οικονομικά εγκλήματα, απάτες που καλύπτουν οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ με πρώτο και καλύτερο τον Εισαγγελέα ΕΦΕΤΩΝ Δωδεκανήσου ΓΙΩΡΓΟ ΚΤΙΣΤΑΚΗ (φωτογραφία επάνω αριστερά) στου οποίου τα χέρια βρίσκονται πλήθος καταγγελιών, μηνύσεων και αποδεικτικών στοιχείων.

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (φωτογραφία κάτω αριστερά) ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ





Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes