Οι παπατζήδες της Βουλής...


Οι παπατζήδες είναι αυτοί που μπροστά στα μάτια μας ανακατεύουν 3 χαρτιά της τράπουλας, εκ των οποίων το ένα είναι ο "παπάς" τον οποίο μας δείχνουν, ...και μετά μας ζητούν να τον βρούμε ποντάροντας χρήματα. Κι ενώ παρακολουθούμε προσεκτικά τα χέρια του παπατζή και την πορεία του χαρτιού με τον παπά... στο τέλος χάνουμε τα λεφτά μας έχοντας ποντάρει λάθος.

Αυτό κάνουν εδώ και χρόνια οι παπατζήδες της Βουλής.
Το ΔΝΤ ζητάει από τους πολιτικούς λεφτά... δηλαδή αίμα. Αυτοί μας σφάζουν. Εμείς κατηγορούμε τους πολιτικούς κι αυτοί κατηγορούν το ΔΝΤ που ζήτησε αίμα... Ζητάμε απαντήσεις από το ΔΝΤ κι αυτό μας αποκαλύπτει ...ότι δεν ζήτησε ποτέ αίμα... μόνο λίγη σάρκα... Και παίζοντας την κολοκυθιά με το ποιος τελικά ευθύνεται για τη σφαγή... περνάει ο καιρός, οι βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια βγαίνουν στη σύνταξη πλουσιότεροι και μετακομίζουν στο εξωτερικό, αφήνοντας εμάς να πνιγούμε από τη φοροεπιδρομή, χάνοντας δουλειές και σπίτια. 
Βγαίνει και πάλι ο περιούσιος Μοσκοβισί και ενοχοποιεί τον θίασο της Βουλής για τα νέα μέτρα. 
Αυτοί ζήτησαν απλά αίμα... Οι πολιτικοί τους έδωσαν αίμα σφάζοντας τον κοσμάκη και τώρα ο Μοσκοβισί κατακρίνει τη σφαγή.
Συνεννοημένοι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος, παίζουν την κολοκυθιά κι εμείς σαν ζαλισμένες κότες, προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε τι μας συμβαίνει.
Καταργούν την έκπτωση στο Αγροτικό Πετρέλαιο, για να μαζέψουν το αίμα... και ο Μοσκοβισί πουλάει πνεύμα... ώστε να σκεφτούμε πόσο κακοί είναι οι αριστεροί... σε σχέση με τον... Κυριάκο με την ανάπτυξη μέσα στο τσεπάκι του.Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes