Ο Soros και συντάκτης του Νέου Αλβανικού Συντάγματος!


Τι θα έκανε η Ευρώπη χωρίς τον πράκτορα των Rothschild... George Soros; Όλα περνούν από τα χέρια αυτού του ακούραστου «ευεργέτη» της ανθρωπότητας... Ακόμα και η «βελτίωση» του Συντάγματος της Αλβανίας ...υπόθεση του περιούσιου Soros ήταν. Αυτό έλειπε ...να ρωτήσουν τους Αλβανούς τι θα πρέπει να γράφει το δικό τους Σύνταγμα.

Η Αλβανία, όπως και η Ελλάδα... έχει ιδιοκτήτη, έχει αφεντικό και δεν είναι ούτε εκλεγμένος, ούτε γνωστός στους υποτελείς.
Οι μαφιόζοι που παριστάνουν τους εκλεγμένους πολιτικούς της κυβέρνησης... φυσικά προσκυνούν τα ξένα αφεντικά, που φρόντισαν να τους επιβάλλουν στην εξουσία. Τα ίδια παντού και πάντα... 
Πέφτουν τα δολάρια μέσω ανεξέλεγκτων ΜΚΟ σε διάφορους «διάσημους» Συνταγματολόγους και Δημοσιογράφους, ώστε να βγουν στα κανάλια να λένε όλοι τα ίδια πράγματα... και να αναγκάσουν το Σύμπαν να συνωμοτήσει, ώστε να γίνουν αποδεκτές οι αλλαγές που θέλουν να επιβάλλουν οι τοκογλύφοι στο Αλβανικό Σύνταγμα. Αγάπη και Στοργή από τον Άγιο Soros ...που τόσους πράκτορες έχει ευλογήσει με ...μαύρο κι αφορολόγητο χρήμα.

Γράφει σχετικά το "Βαλκανικό Περισκόπιο":


Η συνταγματική μεταρρύθμιση σχεδιάσθηκε και συντάχθηκε από το Ίδρυμα Σόρος στα Τίρανα (Fondacioni Soros në Tiranë).

Για τον σκοπό αυτό, το Ίδρυμα συνέταξε, το 2013, ένα στρατηγικό σχέδιο, στο οποίο είχαν προγραμματισθεί όλα τα απαραίτητα τεχνικά βήματα και οι πολιτικές για την υλοποίηση της μεταρρύθμισης του Συντάγματος, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
Από τα χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα ηλεκτρονικά έγγραφα που κλάπηκαν  από το δίκτυο των οργανισμών του δισεκατομμυριούχου Αμερικανού, George Soros, δημοσιεύθηκαν  πάρα πολλά την περασμένη εβδομάδα από την  διαδικτυακή ομάδα ‘ DC Leaks’.
Μεταξύ αυτών είναι δεκάδες έγγραφα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Ιδρύματος Σόρος στην Αλβανία, όπου υπάρχει και ένα σημαντικό έγγραφο με τίτλο Στρατηγικό Σχέδιο 2014-2017 του Open Society Foundation Albania (OSFA).
Το έγγραφο συνετάχθη το καλοκαίρι του 2013, μετά τις βουλευτικές εκλογές, αλλά πριν από την έγκριση  της κυβέρνησης Ράμα από το Κοινοβούλιο και περιέχει στρατηγικές του Ιδρύματος Σόρος στα Τίρανα για έργα και πρωτοβουλίες σε βασικούς κρατικούς σχεδιασμούς για την περίοδο 2013-2017, που συμπίπτει (?) χρονικά με την κυβέρνηση του Έντι Ράμα.
Κύρια προτεραιότητα της προγραμματισμένης παρέμβασης από το Ίδρυμα Σόρος στην Αλβανία είναι η λεγόμενη «μεταρρύθμιση του Συντάγματος» του αλβανικού κράτους που περιγράφεται ως μία από τις «μεγάλες ιδέες» που θα δώσουν ώθηση στον οργανισμό στη χώρα.

Οι ΜΚΟ και προσωπικότητες στυλοβάτες του Ιδρύματος Σόρος
Το στρατηγικό σχέδιο του Σόρος - συνεχίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας Standartd -αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν «σημαντική επιρροή και δύναμη να κινούν τα πράγματα στην Αλβανία», έτσι ώστε ένα από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο λόμπυ τους είναι απαραίτητα στη μεταρρύθμιση του Συντάγματος.
Το έγγραφο δηλώνει με σαφήνεια και ευκρινώς ότι ένας από τους σκοπούς του Lobbying στην ΕΕ θα είναι να επιτευχθεί η συνταγματική μεταρρύθμιση με «την καθιέρωση –ως προϋπόθεση- την έναρξη διαπραγματεύσεων για ένταξη στην ΕΕ».
Το έγγραφο του Σόρος αναγνωρίζει τη σημασία της δημιουργίας ενός δημόσιου συνασπισμού που θα υποστηρίξει τη συνταγματική μεταρρύθμιση στην Αλβανία.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου, αναφέρει το έγγραφο ότι ο Σόρος επιδιώκει να επιτύχει της υποστήριξης ενός αριθμού Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) και προσωπικοτήτων που ο ίδιος αποκαλεί «αστικούς εταίρους» για να βοηθήσουν στην επίτευξη της ευαισθητοποίησης του λαού και τη συναίνεσή του στη μεταρρύθμιση.

Μεταξύ αυτών των εταίρων όπως επισημαίνει το έγγραφο  στους «αστικούς εταίρους» [Civil Forum] πρέπει να ενταχθούν οι πρώην πρόεδροι της χώρας, οι συντάκτες του νέου Συντάγματος και συνταγματολόγοι κ.ά., σημειώνει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes