Βουλγαρία: Η Δύση σφύγκει τον "αμυντικό" κλοιό της έναντι της Ρωσίας


Ισχυρότατοι δεσμοί πολλών αιώνων μεταξύ Βουλγαρίας και Ρωσίας ...διαλύονται άρον-άρον από τους Δυτικούς, πριν ανεβεί στην εξουσία κάποιος φιλορώσος πολιτικός και ξαναβάλει μπροστά σχέδια Ρωσικών Αγωγών.

Στην Πολωνία οι Δυτικοί εκπαιδεύουν παραστρατιωτικές ομάδες για ενδεχόμενη εισβολή Ρώσων. 
Στην Ουκρανία έστειλαν μισθοφόρους, εκπαιδευτές και οχήματα για να μην επιτρέψουν την άνοδο φιλορώσων στην εξουσία.
Το ΝΑΤΟ, στο οποίο υπαγόμαστε κι εμείς, περικυκλώνει συνεχώς τη Ρωσία δημιουργώντας έναν ασφυκτικό "αμυντικό" κλοιό... σαν να επιδιώκει μία λανθασμένη κίνηση από τη Ρωσία για να της επιτεθεί.
Στην Τουρκία, πράκτορες του ΝΑΤΟ κατέρριψαν Ρωσικό μαχητικό δημιουργώντας ξαφνικά κρίση μεταξύ του Πούτιν και του Ερντογάν, την ώρα που συζητούσαν για τον Turkish Stream.

Την κατάσταση που επικρατεί στη Βουλγαρία παρουσιάζει σε άρθρο του το "ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ":

Προσγειώθηκαν, προχθές (01.09.2016) το μεσημέρι, στην αεροπορική βάση του Γκράφ Ιγκναντίεβο τέσσερα αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη τύπου F-15, τα οποία θα συμμετάσχουν σε κοινές περιπολίες βουλγαρικά αεροσκάφη στον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας.
Πρόκειται για την υλοποίηση κυβερνητικής απόφασης της 24ης Αυγούστου, σχετικά με τον κοινό εναέριο έλεγχο για την ασφάλεια της βουλγαρικής επικράτειας με την αεροπορία των ΗΠΑ.
Το έργο θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τις 9 Σεπτεμβρίου  2016 και θα συνεχισθεί για μία εβδομάδα. Η αρχική επιλογή που είχε γίνει για την ασφάλεια του βουλγαρικού εναέριου χώρου με την Πολωνία, έχει παύσει να υφίσταται.
Τα αμερικανικά μαχητικά είναι αυτά που συμμετέχουν στη διμερή εκπαιδευτική άσκηση «Θρακικός Αετός 2016» με αεροπλάνα της αεροπορικής δύναμης της Εθνικής Φρουράς της Μασαχουσέτης και της Καλιφόρνιας. Τα πληρώματα ανήκουν στην αεροπορική βάση Φρέσνκο της Καλιφόρνιας.

Πριν από την προσγείωση στο αεροδρόμιο έκαναν ένα σχηματισμό δύο F-15 και ένα Mig-29. Τα αμερικανικά μαχητικά έκαναν επίδειξη των δυνατοτήτων τους.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes