ΟΧΙ των δανειστών για την εξαγορά των δανείων από τους δανειολήπτες


Οι τοκογλύφοι θέλουν να αρπάξουν τις ακριβοπληρωμένες περιουσίες των πολιτών ...με πενταροδεκάρες. Αυτοί θα μπορούν να αγοράζουν ένα δάνειο στο 1% της αξίας του ...αλλά όχι ο ίδιος ο δανειολήπτης που θα συνεχίσει να οφείλει το 100% της αξίας του.

Γι' αυτό ρίχνει λεφτά ο Soros-Rothschild κι εκλέγονται συγκεκριμένοι πουλημένοι προδότες... ώστε να ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ τα εγκλήματα κατά των πολιτών και υπέρ των ξένων αρπακτικών και να μην υπάρχει καμία δυνατότητα ακύρωσής τους δικαστικά στο μέλλον ούτε απόδοση ευθυνών στους πράκτορες. 
Οι προδότες χρησιμοποιούν την ψήφο μας ως εξουσιοδότηση για να μας ληστεύουν και να μας καταστρέφουν και εξασφαλίζουν παράλληλα νομική ασυλία αφού ελέγχουν πλήρως την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα από το "NEWS 247":


Σε διευκρινήσεις προχώρησαν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ σημειώνοντας ότι "η πρόταση να παρέχεται η δυνατότητα κατά προτεραιότητα στον δανειολήπτη να εξαγοράσει το δάνειό του, είχε γίνει από την ελληνική κυβέρνηση αλλά απορρίφθηκε από τους δανειστές"

"Πρόθεση της κυβέρνησης ήταν να μπουν αυστηροί κανόνες στην αγορά των δανείων για να προστατευθούν αδύναμες κοινωνικές ομάδες δανειοληπτών και αυτό επετεύχθη", σημείωσαν σήμερα κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας.
Σε απάντηση δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ στα ΜΜΕ σχετικά με το δικαίωμα του οφειλέτη να υποβάλει πρόταση εξαγοράς του δανείου του πριν καταλήξει στα Funds, κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας, επισήμαναν τα εξής: "Η πώληση των μη εξυπηρετούμενων δανείων συνιστούσε εξαρχής θέση των δανειστών και αυτό αποτυπώθηκε στη συμφωνία του προηγούμενου Αυγούστου. Πρόθεση της κυβέρνησης ήταν να μπουν αυστηροί κανόνες στην αγορά των δανείων για να προστατευθούν αδύναμες κοινωνικές ομάδες δανειοληπτών και αυτό επετεύχθη. Kατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων σχετικά με το νόμο για την απελευθέρωση της πώλησης μη-εξυπηρετούμενων δανείων, η πρόταση να παρέχεται η δυνατότητα κατά προτεραιότητα στον δανειολήπτη να εξαγοράσει το δάνειό του, είχε γίνει από την ελληνική κυβέρνηση, αλλά απορρίφθηκε από τους δανειστές ύστερα από διαδοχικές συζητήσεις. Στην περίπτωση της Κύπρου, στην οποία αναφέρονται τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι δανειστές είχαν απορρίψει, επίσης, αντίστοιχες προτάσεις, με αποτέλεσμα να είναι στη διακριτική ευχέρεια (που έτσι κι αλλιώς ισχύει και στην ελληνική περίπτωση) της τράπεζας να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους δανειολήπτες. Σύμφωνα με την ψηφισμένη νομοθεσία, η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να κάνει πρόταση ρύθμισης στον δανειολήπτη δώδεκα μήνες πριν από τη πώληση του δανείου του".

Σημειώνεται πως στην πρόσφατη τροποποίηση του Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών που συντάχθηκε σε συνεργασία με την ΤτΕ, όπως ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι, προβλέπεται η δυνατότητα ο δανειολήπτης να καταβάλει μετρητά για την εξαγορά του δανείου του σε ποσοστό της ονομαστικής του αξίας.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes