Απειλεί το ΤΙΜΕ: "Η Ελλάδα παραβίασε τις κυρώσεις κατά της Μόσχας"


Το TIME μας απειλεί... Οι ρουφιάνοι της Βουλής υπέγραψαν συμφωνίες εις βάρος της Ρωσίας ...κατ' απαίτηση των ξένων αφεντικών... αλλά δεν τις τηρούν κατά γράμμα.

Παρακάτω ένα άρθρο από το "BANKINGNEWS", που δεν ξέρει να ξεχωρίσει τους Αγίους Τόπους από το Άγιο Όρος και αναφέρεται στο τελευταίο ως "Άγιο Τόπο" (ίσως να μπερδεύτηκαν στη μετάφραση):


Η Ελλάδα παραβίασε τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Μόσχας επιτρέποντας σε συνεργάτη του Vladimir Putin να προσκυνήσει στο Άγιο Όρος, υποστηρίζει το αμερικανικό περιοδικό Time.
Ο λόγος για τον Vladislav Surkov, ο οποίος, σύμφωνα με τις πηγές του περιοδικού, βρέθηκε στον άγιο τόπο στις 27 Μαΐου 2016, μαζί με τον κ.Putin.
Ο κ.Surkov είναι ένας από τους αξιωματούχους που οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ε.Ε. έχουν απαγορεύσει να εισέρχονται στα εδάφη τους, επειδή κατηγορείται για την ενορχήστρωση της ρωσικής εισβολής στην Κριμαία το 2014.
Επίσης, ο αξιωματούχους φέρεται να είναι για πάνω από μία 10ετία ένας από τους «αρχιτέκτονες» της πολίτικης του Ρώσου Προέδρου. 
Το δημοσίευμα αναφέρει πως μετά από σχετικά ερωτήματα της Ουάσιγκτον, η Ρωσία διαψεύδει όπως ο κ.Surkov παρευρέθηκε στο Άγιο Όρος, ενώ ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, δεν σχολίασε τις κατηγορίες. 
Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, o πατέρας Μακάριος, ένας πολύ γνωστός κάτοικος του Αγίου Όρους που μόνασε πριν από περίπου μισό αιώνα, επιβεβαίωσε ότι ο Surkov ήρθε να τον δει…



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes