Κατήχηση από συστημικούς «διανοούμενους»


Έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάζει κανείς τους σύγχρονους πετυχημένους διανοούμενους που το Σύστημα των κλεπτομανών, παιδεραστών, ρουφιάνων και ναρκομανών... λατρεύει να προωθεί, την ίδια στιγμή που ο λαός, δηλαδή εμείς οι αγράμματοι, ομοφοβικοί, ρατσιστές και κρυπτοφασίστες... αναγουλιάζουμε με κάθε τους φράση. 

Υπηρετούν το σύστημα, επαναλαμβάνουν την προπαγάνδα του Συστήματος και παριστάνουν τους ...ριζοσπάστες ...επειδή προκαλούν εμετό στον λαό ...δηλαδή στα θύματα του Συστήματος, που πληρώνουν με αίμα όλους αυτούς τους προβεβλημένους πράκτορες, που μας κουνούν το δάχτυλο. 
Και φροντίζοντας να υποτιμούν συνεχώς τον λαό τον οποίο εκμεταλλεύεται το Σύστημα κι αυτοί επίσης ...αυτόματα ένας αναγνώστης τους ...αισθάνεται ήδη ξεχωριστός κι ανώτερος, από εμάς τους αγράμματους κι εμμονικούς. 
Γράφει ένας από αυτούς... για τον Μιλόσεβιτς «που ήθελε να κάνει μία γενοκτονιούλα...» ...Ήξερε από πρώτο χέρι τι συνέβαινε στη Γιουγκοσλαβία; Όχι βέβαια... 

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η αλήθεια. 
Ένας πράκτορας πληρώνεται για να μεταφράζει και αναμεταδίδει αυτούσια την προπαγάνδα του ΝΑΤΟ, της CIA και της Μοσάντ. Είδατε διανοούμενο να αμφισβητεί το REUTERS και τις πληροφορίες του ΝΑΤΟ; Είδατε κάποιον να κατακρίνει τη γενοκτονία των μωρών στο Ιράκ; 
Μήπως πλήρωσε ποτέ κανένας από αυτούς τους διανοούμενους ...για τα ψέμματα σχετικά με τα Πυρηνικά Όπλα του Σαντάμ; Ή για το ότι οι Ιρανοί δήθεν δήλωσαν ότι θα σβήσουν το Ισραήλ από τον χάρτη; 
Ο σκοπός αυτών των διανοούμενων είναι να δημιουργήσουν στο μυαλό των αναγνωστών τους ένα ακόμα ψεύτικο κι ανύπαρκτο Σύμπαν. Και παρά τα χιλιάδες κείμενα και τα εκατομμύρια λέξεων που γεμίζουν το διαδίκτυο και τον Τύπο... σ' αυτό το Σύμπαν «ανωτερότητας» ...υπάρχουν εκατομμύρια αντισημίτες όπως εμείς... αλλά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απάνθρωπος, πανίσχυρος κι αιμοδιψής ...Τραπεζίτης. 
Το ότι ο Soros έχει γκρεμίσει χρηματιστήρια προκαλώντας την οικονομική καταστροφή των φτωχότερων και άνοδο της ανεργίας... τον καθιστά ...απλώς «επιχειρηματία» ...κι έτσι δεν θα τους απασχολήσει ποτέ. 
Αντίθετα οι «ντελιβεράδες» της Χρυσής Αυγής ...παρουσιάζονται ως σατανικοί υπεράνθρωποι ...που θα γκρεμίσουν το εύθραυστο και πανέμορφο δημοκρατικό σημερινό Σύστημα εξουσίας για να εγκαταστήσουν μονομιάς τον Φασισμό και το Σκοτάδι. Με λίγα λόγια ...ψηφίζουμε όλοι ΣΥΡΙΖΑ... για να μην μαυρίσει ο τόπος από μελανοχίτωνες και δωσίλογους των Γερμανών. Οι δωσίλογοι των Άγγλων, των Ισραηλινών και της CIA... όλοι φίλοι... 
Στον κόσμο που χτίζουν ...υπάρχουν κακοί Έλληνες, ανθρώπινα σκουπίδια που έρπουν για ένα ρουσφέτι... αλλά δεν υπάρχουν προδότες πολιτικοί που ξεζούμισαν τον λαό για να εξυπηρετήσουν ξένες τράπεζες, ξένες βιομηχανίες και να αποκτήσουν πολλά εκατομμύρια σε λογαριασμούς εκτός Ελλάδας και περιουσία σε Off Shore. 
Αυτοί που πήραν «υποτροφίες» από τον Soros... έτσι λέγονται τα τάλαντα του Ιούδα στην εποχή μας... μας σερβίρονται ως ειδικοί... που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς τους πληβείους... το μακροπρόθεσμο συμφέρον της χώρας. 
Εμείς ο λαός ...αν δεν είχαμε αυτούς τους διανοούμενους ...θα οδηγούσαμε τη χώρα στον Φασισμό. Ως γνωστόν οι συνεργάτες των Ναζί ήταν ανθρωπόμορφα τέρατα... αλλά οι συνεργάτες των Άγγλων και των ξένων τοκογλύφων ήταν «Δημοκράτες» και «Πατριώτες». Ο «εμφύλιος» αλλά και οι κυβερνήσεις που τοποθέτησαν οι Άγγλοι στην εξουσία... μας έδωσαν να καταλάβουμε ...τι θεωρούν «Δημοκρατία» ...αυτοί που νίκησαν τον «φασισμό». 
Με «δημοκρατικές» διαδικασίες ...έφευγαν οι κομμουνιστές ...στη Γιάρο και τη Μακρόνησο ...από αυτούς που μας έσωσαν από τους αντιδημοκράτες Γερμανούς. 
Κατά διαβολική «σύμπτωση» ...το Συμφέρον της Χώρας και της Κοινωνίας που προωθούν ...δεν έρχεται ποτέ σε αντιπαράθεση με τα συμφέροντα των τοκογλύφων και του Σιωνισμού. 
Ο Soros είναι φιλάνθρωπος επιχειρηματίας... κι όχι αρπακτικό που θα βγάλει δισεκατομμύρια στις πλάτες των φτωχών ...ομοφοβικών Ελλήνων.


Η ρητορική τους δεν έρχεται ποτέ σε αντιπαράθεση με τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. 
Αυτοί οι «πεφωτισμένοι», οι Illuminati ...που διαφωτίζουν εμάς τους Σκοταδιστές... δεν λένε ποτέ ΟΧΙ στο χρήμα που προέρχεται από τις ΔΙΚΕΣ μας «κατωτέρου επιπέδου» τσέπες. Κρατικοδίαιτοι φιλόσοφοι, με μαύρα εισοδήματα από τον Soros... μας παραδίδουν συνεχώς μαθήματα «ηθικής», «αντιρατσισμού» και «πολιτισμού».
Και σκεφτείτε, ότι μεταξύ αυτών των διανοούμενων είναι και ο Βαλλιανάτος... κι όλοι αυτοί ...προβάλλονται ως ανιδιοτελείς προστάτες των μειονοτήτων (Μουσουλμάνων, Gay, Προσφύγων»), ταυτόχρονα ηγούνται Πολιτικών Σχημάτων νεοφιλελεύθερης ατζέντας με αποποινικοποίηση ναρκωτικών, ιδιωτικοποίηση Παιδείας και κατάργηση του Στρατού... και εμμέσως πλην σαφώς αφήνουν να εννοηθεί ...ότι πλην των περιούσιων ...όλοι εμείς οι άλλοι λαοί, είμαστε ένα τεχνητό συνονθύλευμα φυλών, κατσαπλιάδων και αγρίων ...που πιστεύουμε ότι είμαστε Έλληνες ή Σέρβοι ή Αλβανοί κλπ. 
Κάτι παρόμοιο δεν θα έλεγαν ποτέ για έναν Ισραηλινό και ουδέποτε θα έβαζαν τη λέξη «ρατσιστής» δίπλα στη λέξη «Ισραηλινός». Ομοίως ...η λέξη Rothschild ...απλά δεν υπάρχει ανάμεσα στα εκατομμύρια λέξεων που έγραψαν ...για το καλό μας.







Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes