Τεράστιο κόστος σε αίμα στοιχίζει η ανεξαρτησία στον Πλανήτη των Τοκογλύφων...


Η πραγματική ανεξαρτησία ενός λαού... έχει τεράστιο κόστος σε αίμα στον Πλανήτη των Τοκογλύφων. Στην Ελλάδα επίσης δώσαμε σημαντικούς αγώνες ως λαός, όχι για να ξεφύγουμε, αλλά για να παραμείνουμε στο χαρέμι της Νέας Τάξης. 

Το ότι το Σύστημα κατάφερε τους Έλληνες να εμπνέονται και να αισθάνονται υπερήφανοι για τους αγώνες που έδωσαν υπό τις διαταγές Άγγλων κι Αμερικανών Στρατηγών και πάντα προς το συμφέρον των περιούσιων τοκογλύφων... είναι αξιοθαύμαστο.

Διαβάζουμε σχετικά στο "EURO2day":

Προηγούμενος απολογισμός του Παρατηρητηρίου που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 8 Αυγούστου έκανε λόγο για 292.817 νεκρούς στη σύγκρουση αυτή.
Ο νέος απολογισμός ανακοινώνεται την επομένη της έναρξης ισχύος μιας εκεχειρίας στη Συρία, για την οποία οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί διεξήγαγαν διαπραγματεύσεις σε μια προσπάθεια τερματισμού του πολέμου.
Έως τις 12 Σεπτεμβρίου, 301.781 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, από τους οποίους 86.692 ήταν άμαχοι ανάμεσά τους 15.099 παιδιά, τονίζει η μη κυβερνητική οργάνωση που εδρεύει στο Λονδίνο, αναλύοντας τον νέο απολογισμό της.
Σύμφωνα με τον ίδιο απολογισμό, 52.359 αντάρτες μαχητές και μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, μιας αραβοκουρδικής συμμαχίας, σκοτώθηκαν όπως και 52.031 τζιχαντιστές μεταξύ τους και ξένοι.
Οι καθεστωτικές δυνάμεις έχασαν 107.054 άνδρες, από τους οποίους 59.006 ήταν στρατιώτες, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν 3.645 που δεν έχουν αναγνωριστεί, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο το οποίο διαθέτει μεγάλο δίκτυο στρατιωτικών, πολιτικών και ιατρικών πηγών σε όλη τη Συρία.
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes