Για τις Business ο Καμμένος "ανέστησε" τον πατέρα του...


Ο Υπουργός Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος προκειμένου να διευθετήσει κάποιες οικονομικές "εκκρεμότητες" με μία από τις επιχειρήσεις του εις την αλλοδαπήν... "ανέστησε" ακόμη και το νεκρό πατέρα του.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Στις 12 Φεβρουαρίου 2016 μαθαίνει το πανελλήνιο από ένα Tweet του Υπουργού Αμύνης για το θάνατο του πατέρα του Ηλία Καμμένου.



Στις 24 Ιουνίου 2016, δηλαδή τέσσερις (4) μήνες μετά την κηδεία, ο συγχωρεμένος Ηλίας Καμμένος, ως άλλος Λάζαρος... προβαίνει σε εταιρικές πράξεις στην Αγγλία!



Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα από την Αγγλία, οι εταιρικές πράξεις του νεκρού Ηλία Καμμένου έχουν λάβει και πιστοποίηση μετά από έλεγχο ταυτοποίησης... τέσσερις (4) μήνες μετά την κηδεία του.
Οι εταιρικές πράξεις αφορούν μία εκ των δύο "γνωστών" Αγγλικών εταιρειών με μετοχικό κεφάλαιο ΜΙΑΣ ΛΙΡΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, για τις οποίες, ως γνωστόν, ο υπουργός δεν έχει λογοδοτήσει ακόμα. Πρόκειται για την Ocean Flyer Limited, με έδρα την Αγγλία.



Ο υπουργός Αλεξιάδης, παρότι έχει ενημερωθεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει δείξει τον ίδιο ζήλο στην παρούσα υπόθεση, όσο σε εκείνη με έναν φτωχό Καστανά... και διατηρεί εκκωφαντική σιγή ιχθύος.
Πηγή: ΑΝΤΙ300

Περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω θέμα μπορείτε να τις βρείτε εδώ:



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes