Τύραννοι και αποκεφαλιστές οι σπόνσορες της Hillary


Οι τύραννοι από χώρες όπου εκτελούνται άνθρωποι επειδή απλά είναι ομοφυλόφιλοι ή γυναίκες... είναι οι κύριοι χρηματοδότες των Δημοκρατικών και της πατσαβούρας Χίλαρυ. 

Κανένας πράκτορας-πόρνος της Δημοσιογραφίας δεν αναφέρεται σε αιμοδιψείς δικτάτορες και τυραννικά καθεστώτα.




Ο πολιτικός της αντίπαλος, Donald Trump, σε μία προεκλογική του ομιλία στο Phoenix, την κατηγόρησε ότι χρηματοδοτείται από χώρες που δεν φημίζονται για την καλή τους συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκες και ομοφυλόφιλους... "Της έχουν δοθεί δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από χώρες που βασανίζουν φρικτά γυναίκες", δήλωσε ο Trump στις 18 Ιουνίου 2016. "Και χώρες που εκτελούν ομοφυλόφιλους, που σκοτώνουν τους γκέι, πετώντας τους από ψιλά κτίρια".
Θα πρέπει στο σημείο αυτό να σημειωθεί, ότι στις ΗΠΑ, οι υποψήφιοι για την προεδρία της χώρας, δεν επιτρέπεται να λαμβάνουν χρήματα από αλλοδαπούς φορείς. "Η απαγόρευση στην προεκλογική εκστρατεία αφορά εκείνους τους υποψήφιους ή πολιτικές επιτροπές που αποδέχονται, ή λαμβάνουν εισφορές από αλλοδαπούς πολίτες, και όχι μόνο από κυβερνήσεις", δήλωσε ο Michael Malbin, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Albany.
Παρόμοια κατηγορία είχε εκφράσει και ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών Reince Priebus τον Απρίλιο του 2015, ότι δηλαδή η Clinton έλαβε χρήματα από τους βασιλείς της "Σαουδικής Αραβίας, το Μαρόκο και το Ομάν". 

Τα δικαιώματα των γυναικών
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκθέτει πως αντιμετωπίζονται οι γυναίκες σε κάθε μία από τις παραπάνω χώρες.
Στη Σαουδική Αραβία μια γυναίκα χρειάζεται έναν "άρρενα κηδεμόνα" που να αποφασίζει για τα πάντα... από την απόκτηση διαβατηρίου, μέχρι και την επιδίωξη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στη χώρα αυτή οι γυναίκες δεν έχουν κανένα δικαίωμα αίτησης διαζυγίου.
Η ίδια "κηδεμονία" είναι απαραίτητη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου υπάρχουν νόμοι που επιτρέπουν στον σύζυγο να βιαιοπραγεί εναντίον της συζύγου και των παιδιών του.
Στο Κατάρ επιτρέπεται ο συζυγικός βιασμός. Οι γυναίκες υποχρεούνται να διαθέτουν άρρενα κηδεμόνα, ο οποίος θα εγκρίνει έναν γάμο... και ειδικός νόμος ορίζει ότι μια γυναίκα πρέπει να υπακούει στο σύζυγό της.

Για το Ομάν το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει, ότι ενώ υπάρχει νόμος ισότητας των δύο φύλων, οι γυναίκες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν διακρίσεις, όταν πρόκειται για ενδοοικογενειακά θέματα, όπως η φύλαξη των παιδιών και το διαζύγιο.

Δικαιώματα Ομοφυλοφίλων
Σύμφωνα με την διεθνή ομοσπονδία LGBT, κάθε σεξουαλική συνεύρεση εκτός γάμου, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επαφής του ιδίου φύλου, τιμωρείται με θάνατο στη Σαουδική Αραβία. Έγγαμος άντρας τιμωρείται με θάνατο δια λιθοβολισμού. Άγαμος άνδρας αντιμετωπίζει 100 βουρδουλιές...
Στο Κατάρ, κάθε σεξουαλική πράξη εκτός γάμου τιμωρείται με θάνατο.
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απαγορεύουν επίσης την σεξουαλική συνεύρεση εκτός γάμου. Επιβάλλεται θανατική ποινή στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
Το Ομάν τιμωρεί τους ομοφυλόφιλους με φυλάκιση από τρία χρόνια και πάνω.
Όσον αφορά τον ισχυρισμό του Trump ότι οι χώρες αυτές πετάνε τους ομοφυλόφιλους από "τα μπαλκόνια"... αυτός αληθεύει ως ένα σημείο... και μόνο αναφορικά στο Ισλαμικό Κράτος. Όντως υπάρχουν περιπτώσεις, όπου ο ISIS έχει εφαρμόσει την πρακτική αυτή, αλλά μέχρι στιγμής μόνο στη Συρία.

Αν και στην Σαουδική Αραβία παρατηρείται πρόσφατα μία αύξηση των εκτελέσεων, είναι δύσκολο να πιστοποιηθούν και να προσμετρηθούν ως εκτελέσεις ομοφυλοφίλων...



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes