ΤΤΙP: Ο περιούσιος Moscovici υπέρμαχος της υποδούλωσης της Ευρώπης


Καίγεται ο περιούσιος Moscovici να αλυσοδέσει τους Ευρωπαίους Πολίτες με νέες συμφωνίες ΤΤΙP που θα καθιστούν παντοδύναμες τις πολυεθνικές των Eπικυρίαρχων.

Οι Γάλλοι ανησυχούν ...αλλά ο «Γάλλος» Moscovici... τους καθησυχάζει, ώστε να προχωρήσουν τα σχέδια σταδιακής υποδούλωσης του πλανήτη σε Τράπεζες και Εταιρίες, που δεν θα υπόκεινται σε κανέναν, ούτε καν προσχηματικό έλεγχο.

Δημοσιεύει σχετικά η "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ":


Δίχως νόημα χαρακτήρισε ο Πιερ Μοσκοβισί το αίτημα της Γαλλίας για άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων Ε.Ε. – ΗΠΑ για τη Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP).

«Η αναστολή των διαπραγματεύσεων δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα» δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στο Παρίσι.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, προσφάτως, εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις για τις διαπραγματεύσεις, με τον Γάλλο υπουργό Εμπορίου μάλιστα, να αιτείται του άμεσου τερματισμού των συζητήσεων.
«Αντ’ αυτού, θα ήταν προτιμότερο να προωθήσουμε με μεγαλύτερη ένταση τις δικές μας απαιτήσεις» συμπλήρωσε ο κ. Μοσκοβισί.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes