Φίλης: "Οι αλλαγές θα προχωρήσουν παρά τις αντιδράσεις των «έξαλλων»"


Οι αλλαγές θα προχωρήσουν... γιατί οι πράκτορες δίνουν ΑΛΛΟΥ λογαριασμό κι όχι στον λαό που τους χρυσοπληρώνει. Ξέρουν ότι αν δεν υπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά... δεν θα έχουν καμία τύχη στην καριέρα τους... Ειδικά όταν το μοναδικό τους προσόν είναι μία επιδέξια, μακριά κι ατρόμητη γλώσσα, που μπαίνει παντού χωρίς δεύτερη σκέψη.

Θυμόμαστε την αντιμετώπιση που είχαν Χριστόδουλος και Καραμανλής για τη θέση τους με το θρήσκευμα στις ταυτότητες. Αντίθετα ο Σημίτης... δάφνες, στέφανα και ροδοπέταλα στον διάβα του.
Το παρακάτω άρθρο είναι από την "ΗΜΕΡΗΣΙΑ":


Σε υψηλούς τόνους και ούτε βήμα πίσω από τις θέσεις που έχει διατυπώσει για το μάθημα των Θρησκευτικών κινήθηκε η ομιλία του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι αλλαγές θα προχωρήσουν παρά τις αντιδράσεις ορισμένων «έξαλλων». «Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εκκλησία εκφράζει αντιρρητικό λόγο.
Την ευθύνη την έχει η Πολιτεία. Το σχολείο είναι κοσμικό και ανεξίθρησκο. Δεν είναι μόνο θέμα αρχής αλλά και πραγματικότητας της σύγχρονης πολυπολιτισμικής τάξης», ανέφερε ο Ν. Φίλης, προσθέτοντας πως «τα νέα προγράμματα θα εφαρμοστούν και θα αξιολογηθούν φέτος ώστε του χρόνου να έχουμε και τα νέα βιβλία».

Σε ό,τι αφορά δε τις αντιδράσεις της εκκλησίας είπε «μπορεί να αντιδρούν οι έξαλλοι, αλλά όχι η πλειοψηφία. Θυμίζω την περιπέτεια με τις ταυτότητες, τον πολιτικό γάμο, τις αμβλώσεις, τα δικαιώματα στους Ιεχωβάδες».




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes