Στην Coca Cola Hellenic το 15% της "φίλης των περιούσιων" Σουρωτής


ΣΟΥΡΩΤΗ. Ελληνική Εταιρία, Χωρίς δάνεια, ηγετική θέση στις πωλήσεις ανθρακούχου νερού... Η Coca Cola αγοράζει μέσω αναγκαστικού πλειστηριασμού μεγάλο ποσοστό μετοχών (15%) που κατείχε η Μυστράς ΑΕ δίνοντας περισσότερα χρήματα από αυτά που έδινε η ίδια η μητρική της Σουρωτής που κατέχει το 58% των μετοχών...

Η διείσδυση της Coca Cola ...στην Ελληνική Σουρωτή ας ελπίσουμε να μην οδηγήσει στην απορρόφηση και το κλείσιμο αυτής της πετυχημένης εταιρίας που οι Έλληνες στηρίζουν φανατικά.

Η είδηση προέρχεται από το "CAPITAL":


Στον έλεγχο της Coca Cola Hellenic περνά σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς το 15% της Σουρωτής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σήμερα πραγματοποιήθηκε ο Δημόσιος Αναγκαστικός Πλειστηριασμός του 15% της εταιρείας Σουρωτής που κατείχε η εταιρεία Μυστράς ΑΕ, με την οποία συνδέεται ο Θ. Λιακουνάκος.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Capital.gr κατατέθηκαν τρεις κλειστές προσφορές μεταξύ των οποίων και της ίδιας της εταιρείας Σουρωτή. Ωστόσο όπως αναφέρουν πηγές της αγοράς το τίμημα που προσέφερε η Coca Cola Hellenic ήταν υψηλότερα από το τίμημα που προσέφεραν οι άλλοι διεκδικητές. Με βάση συγκλίνουσες πληροφορίες το τίμημα για το 15% της Σουρωτής που προσέφερε η Coca Cola Hellenic αγγίζει το 1,667 εκατ. ευρώ όταν το τίμημα που προσέφερε η Σουρωτή για να αποκτήσει το συγκεκριμένο ποσοστό πλησίασε στο 1,1 εκατ. ευρώ.
Μέσω της κίνησης αυτής η Coca Cola Hellenic ενισχύει τη θέση της στην αγορά, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο της ως μέτοχος μιας εταιρείας το προϊόν της οποίας έχει πολύ σημαντική θέση στην αγορά. Παράγοντες της αγοράς δεν αποκλείουν η Coca Cola Hellenic να ενδιαφερθεί να ενισχύσει περαιτέρω τη μετοχική της θέση στη Σουρωτή, κάτι που μένει να φανεί.

Η Σουρωτή με μερίδιο 58% (πηγή: IRI) είναι leader στην αγορά του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της μεγέθη πέρυσι οι πωλήσεις της διαμορφώθηκαν τα 11,599 εκατ. ευρώ από 12,374 εκατ. ευρώ το 2014, το μικτό αποτέλεσμα στα 4,35 εκατ. ευρώ έναντι 4,5 εκατ. ευρώ το 2014 ενώ οι καθαρές ζημιές της περιορίσθηκαν στα 628.488 ευρώ από ζημιές 951.344 ευρώ που ήταν στη χρήση του 2014. Η εταιρεία δεν έχει δανεισμό, η καθαρή λογιστική της αξία με ημερομηνία 31/12/2015 ήταν 9,177 εκατ. ευρώ, το σύνολο του ενεργητικού της την εξεταζόμενη περίοδο ήταν στα 17.061.255,9 ευρώ και το σύνολο της καθαρής της θέσης ήταν 12,242 εκατ. ευρώ.



Η "Φίλη των περιούσιων" Σουρωτή


Kosher ονομάζεται η Εβραϊκή καθόλα σαδιστική Νομοθεσία τροφίμων... Ορισμένες εταιρείες "πιστοποιούν" τα προϊόντα τους ως... Kosher, δηλαδή κατάλληλα προς βρώση από Εβραίους. Μία από αυτές και η ελληνική Σουρωτή.
Πιστοποίηση σημαίνει τα τρόφιμα να μην περιέχουν κάποια απαγορευμένα εκ Θεού συστατικά για τα οποία οι εταιρείες παραθέτουν τις μυστικές τους συνταγές στις θρησκευτικές Αρχές του Εβραϊσμού, πληρώνοντας κιόλας ειδικό φόρο ή τέλος.

Με απλά λόγια αγοράζεις μια Σουρωτή... βοηθάς στην εξάπλωση του Εβραϊσμού-Σιωνισμού.
Μη ξεχνάτε λοιπόν ότι οι εταιρείες που διαθέτουν προϊόντα Halal και Kosher στηρίζουν οικονομικά αντίστοιχα το Ισλάμ και τον Σιωνισμό.
Προσεχώς θα αναρτήσουμε ξεχωριστό άρθρο για τα τρόφιμα Kosher... 





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes