Η αναγνωρισιμότητα: Το κλειδί για την αναρρίχηση στην εξουσία


Ο Trump υπουργοποιεί έναν άνθρωπο των Rothschild κι έναν περιούσιο της Goldman Sachs. Υπουργός Οικονομικών φυσικά ο περιούσιος Steven Mnuchin που θα πάρει τη θέση του περιούσιου Jack Lew.





O πλανητάρχης δεν λέγεται ούτε Obama ...ούτε Trump ...κι όλοι αυτοί οι πατριδέμποροι και οι αριστερέμποροι που υπόσχονται επαναστάσεις κι ανατροπές... ξέρουν πολύ καλά ποιος κυβερνάει τον κόσμο αλλά δεν πρόκειται να το αποκαλύψουν στους ψηφοφόρους τους. 
Οι τοκογλύφοι ...ελέγχουν τα ΜΜΕ. Αυτοί αποφασίζουν ΠΟΙΟΥΣ θα γνωρίζουμε και ποιους θα αγνοούμε. Κανένας δεν προβάλλεται αν δεν είναι δικός τους άνθρωπος. Όπως είπε κι ο Λεβέντης για ένα εκλεγμένο στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων που έφυγε από το κόμμα του... «δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του». 


Αυτό είναι το σπουδαιότερο κλειδί για την αναρρίχηση στην εξουσία. Η αναγνωρισιμότητα... 
Κι ενώ έχουμε στα χέρια μας τη δυνατότητα να κάνουμε αναγνωρίσιμους αυτούς που εμείς εμπιστευόμαστε να μας εκπροσωπήσουν... εν τούτοις... ακόμα δεν έχουμε καν επιλέξει κάποια τέτοια άτομα από τον περίγυρό μας ...πόσο μάλλον να τα προωθήσουμε, ώστε να τα κάνουμε εξίσου αναγνωρίσιμα όπως κάνουν τα ΜΜΕ με τους συνεργούς τους δηλαδή τους απατεώνες της εξουσίας. 
Επιμένουμε ακόμα να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας ...ανάμεσα σε αυτούς που μας προβάλλουν τα ΜΜΕ. 
Έχουμε πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα και δυστυχώς η πλειοψηφία παρασύρεται ακόμα από λόγια, από θεατρινίστικα κόλπα κι από συνθήματα. 
Ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα και πήγε στην κηδεία του Κάστρο να το παίξει αριστερός ...ενώ υπογράφει τα Μνημόνια με τα τέσσερα... κι ο Καμμένος κάνει τρισάγιο στους νεκρούς της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας του 480 π.Χ ...κοιτώντας του γιαλού τα βοτσαλάκια... για να το παίξει πατριώτης.






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes