Έρμαια τα παιδιά μας στη συστημική προπαγάνδα του "Πολυτεχνείου" [Βίντεο]


Κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου η αριστερή προπαγάνδα διαποτισμένη από ιστορική αλλοίωση και παραχάραξη, εμφυσάται στις τρυφερές νηπιακές και βρεφικές συνειδήσεις των παιδιών μας. Άσχετα εάν υποτίθεται ότι το σχολείο πρέπει να είναι ένας χώρος παιδείας, μακριά από κάθε είδους πολιτικής γαλουχίας.

Ως πότε οι υποτιθέμενοι "εθνικιστές" και "πατριώτες" γονείς θα κάνουν την ημέρα εκείνη, σαν να μη γνωρίζουν τι συμβαίνει στα σχολεία και θα αφήνουν τους αριστερούς δασκάλους να αλωνίζουν τις συνειδήσεις των παιδιών τους; Ως πότε θα ανεχθούν αυτή την συστημική πλύση εγκεφάλου και την ιστορική ασέλγεια επάνω στα παιδιά τους;
Ως συνειδητοί γονείς το παιδί μας το κρατήσαμε στο σπίτι στις 16 και στις 17 Νοεμβρίου, κάτι που θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι Έλληνες γονείς. 
Η προπαγάνδα έχει και τα όριά της... ενώ η πολιτική δεν έχει καμία θέση στα σχολεία. Δάσκαλοι και καθηγητές που μεταφέρουν την συστημική προπαγάνδα στα παιδιά, πρέπει να απολύονται άμεσα, χωρίς δεύτερη κουβέντα, εφόσον μεταδίδουν στα παιδιά μας ουτοπικές και ιστορικά ανυπόστατες πολιτικές ιδέες και θεωρίες! Τέτοια επικίνδυνα στοιχεία δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην παιδεία. 
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια... τι "διδάσκονται" και τι "γιορτάζουν" τα παιδιά μας εκείνη την ημέρα. Νηπιαγωγοί και δάσκαλοι, επικίνδυνοι από κάθε άποψη, που δεν ξέρουν καν πως να αναρτήσουν την σημαία του κράτους, ή επί τούτου αναρτούν ανάποδα τη σημαία, διεθνιστές και πολυπολιτισμικοί... βάζουν τα δικά μας παιδιά να παριστάνουν τους "ήρωες" του πολυτεχνείου, εκείνους που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα και που επί 43 χρόνια καταλήστεψαν και διέλυσαν τη χώρα, δίδοντάς τη βορρά στους ξένους τοκογλύφους.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes