Αλβανικά ΜΜΕ: Ο Soros θα σώσει τον Έντι Ράμα!


Ο άνθρωπος των Rothschild που λέγεται George Soros... βρίσκεται παντού γύρω μας. Κι όμως, πολύ λίγοι συμπολίτες μας γνωρίζουν αυτό το όνομα κι ακόμα λιγότεροι τι ακριβώς κάνει.


Ο καλεσμένος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, γνωστός δικηγόρος Αλτίν Γκοτζάι (Altin Goxhaj), στην εκπομπή «Αρένα» του Ντριτάν Χίλα,  δήλωσε ότι απώτερος στόχος του ιδρύματος της «Ανοικτής Κοινωνίας» του Τζορτζ Σόρος είναι η υποστήριξη του νυν πρωθυπουργού Έντι Ράμα.
Ο Γκοτζάι, υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος του Σόρος στα Τίρανα και υποστήριξε ότι το Ίδρυμα αυτό προσπαθεί να δημιουργήσει μια μέτρια πολιτική ελίτ στη χώρα, προκειμένου να την ελέγχει καλύτερα.
Ο Αλβανός δικηγόρος, Αλτίν Γκοτζάι, παραιτήθηκε από το  Ίδρυμα του Σόρος, όταν διαπίστωσε ότι δεν προωθούσε τη δημοκρατία, αλλά συγκεκριμένα άτομα στην πολιτική σκηνή της Αλβανίας, προκειμένου να ελέγχει την πολιτική κατάσταση στη χώρα.
«Όταν εντάχθηκα στο Ίδρυμα, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε δημοκρατική διακυβέρνηση σε αυτό  και είχε προσανατολισμό, καθαρά, να υποστηρίξει  μόνο ορισμένους ανθρώπους που είχαν επιλεγεί. Από εκείνη την εποχή γνώριζα ότι θα υποστήριζε ένα πρόσωπο στην Αλβανία: τον Έντι Ράμα».
Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι το Ίδρυμα του Σόρος προσπαθεί να συμπεριλάβει γνωστά άτομα της αλβανικής κοινωνίας προκειμένου να αποκτήσει απήχηση στο κοινό. Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος Ντριτάν Χίλα μεταξύ αυτών είναι ο γνωστός συγγραφέας Ισμαήλ Κανταρέ, ο Ίλι Πόπα κ.ά.
«Το ίδρυμα λειτουργεί με την αρχή της (δημόσιας) φήμης. Δεν μπορεί να αποκτήσουν βάση και να έχουν βάρος στη χώρα, εάν δεν συμπεριλάβει άτομα με κύρος», είπε ο καλεσμένος της εκπομπής.

«Μην ξεχνάτε ότι η Αλβανία ψήφισε για πρώτη φορά μέσα σε 26 χρόνια (μεταπολίτευσης) εναντίον του Ισραήλ, με εντολή του Τζορτζ Σόρος προς τον Έντι Ράμα», είπε ο Γκοτζάι, σύμφωνα με δημοσίευμα του αλβανικού πρακτορείου ‘Sot’.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes