Πιέζουν τον Γκρουέφσκι να ...«μην σταθεί εμπόδιο στην δημοκρατική αλλαγή»


O εκλεγμένος δημοκρατικά Γκρούεφσκι, που υπέγραψε συμφωνία με τον Πούτιν χωρίς να ρωτήσει τα ξένα αφεντικά... δέχεται πιέσεις ώστε να ...«μην σταθεί εμπόδιο στην δημοκρατική αλλαγή»! 

Δηλαδή η ευθεία παρέμβαση των επικυρίαρχων μέσω Πρεσβευτών, ΜΚΟ, ξένων πρακτόρων κλπ ...σύμφωνα με τους κλόουν του DW και άλλων γελοίων καθεστωτικών εφημερίδων... αποτελεί ...«δημοκρατική αλλαγή». Ενώ ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός των Σκοπίων... δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στη Δημοκρατία! 
Καταλαβαίνετε πως αντιλαμβάνονται τη λέξη Δημοκρατία οι σύμμαχοί μας... και ο λόγος που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ παρόμοιο ζήτημα με τους Μνημονιακούς προδότες που εκλέγουν οι Έλληνες από το 2009 και μετά, είναι γιατί εκλέγουν «δημοκρατικά» και με συνέπεια τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ των ξένων και άρα αυτοί δεν έχουν κανέναν λόγο να αμφισβητήσουν τις επιλογές μας. Η «Δημοκρατία» φέρνει εξάρες για τους τοκογλύφους εδώ στην Ελλάδα. 
Ο Γκρούεφσκι κηρύσσει πόλεμο στις ΜΚΟ των Rothschild... ενώ στην Ελλάδα οι ίδιες ΜΚΟ υπαγορεύουν νόμους στην κυβέρνηση, τους οποίους υπογράφουν ακόμα και οι πράκτορες της αντιπολίτευσης. 
Ιστοσελίδα πρακτόρων αποκαλεί τον Γκρούεφσκι ..."Πολιτικό Χαμαιλέοντα" ...επειδή γύρισε την πλάτη στους Δυτικούς, που τον ανέβασαν στην εξουσία. Και δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβουμε ΠΟΙΟΣ χρηματοδοτεί αυτούς τους πράκτορες-δημοσιογράφους.
Με δωρεές ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000 δολαρίων ...φυσικά ο SOROS, μέσω της ΜΚΟ Open Society Foundation.

Ακολουθεί το γελοίο άρθρο της "Deutsche Welle" (Οι υπογραμμίσεις δικές μας):


Η επίθεση που εξαπέλυσε το κυβερνών κόμμα στην ΠΓΔΜ δια στόματος του πρώην πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρουέφσκι συγκλόνισε την κοινή γνώμη της χώρας, λιγότερο από μια εβδομάδα μετά το μικρό προβάδισμα του εθνικιστικού VMRO-DPMNE στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, το τελικό αποτέλεσμα των οποίων εκκρεμεί. Το VMRO εξέδωσε μάλιστα κατάλογο σε μορφή μανιφέστου, στο οποίο διακηρύσσει ότι θα τερματίσει τις παρεμβάσεις του εξωτερικού στα εσωτερικά της χώρας, θα σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με διαμεσολάβηση της ΕΕ και των ΗΠΑ και θα καταπολεμήσει τις ΜΚΟ, που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό.
Οργισμένος για τις ενστάσεις που κατέθεσε η αντιπολίτευση στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή με αφορμή παρατυπίες σε κάποια εκλογικά τμήματα, ο Νίκολα Γκρουέφσκι δήλωσε σε οπαδούς του πριν από τρεις μέρες ότι δεν θα ανεχθεί άλλη παρέμβαση από το εξωτερικό. «Υπάρχουν πρεσβευτές που ανακατεύονται υπερβολικά στην εσωτερική πολιτική. Αυτό πρέπει να σταματήσει». Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό δυτικοί διπλωμάτες προσπαθούν να επηρεάσουν την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκρουέφκσι εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά από σχεδόν δέκα χρόνια στην πρωθυπουργία, στη δίνη των αποκαλύψεων της αντιπολίτευσης για τα φαινόμενα διαφθοράς αλλά και για μια υπόθεση υποκλοπής. Ανησυχητικό κρίνεται επίσης ότι ο Ν. Γκρουέφσκι ανακοίνωσε ότι το κόμμα του δεν θα συμμετέχει πλέον σε πολιτικές συναντήσεις όταν παρίστανται πρέσβεις ή ξένοι αντιπρόσωποι.

Το VMRO σε αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου


Σύμφωνα με τα προσωρινά εκλογικά αποτελέσματα το VMRO-DPMNE κερδίζει 51 έδρες από τις συνολικά 120, δύο περισσότερες από το αντιπολιτευόμενο κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης. Ο Νίκολα Γκρουέφσκι χρειάζεται επομένως εταίρο για να κυβερνήσει. Μέχρι στιγμής όμως κανένα από τα μικρότερα κόμματα που εκπροσωπούν την αλβανική μειονότητα δεν επιθυμεί συνεργασία. Στο ενδεχόμενο να χάσει την εξουσία και υπό την διεθνή πίεση να μην σταθεί εμπόδιο στην δημοκρατική αλλαγή, ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται αδιάλλακτος και δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει στον επικεφαλής της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης Ζόραν Ζάεφ να σχηματίσει κυβέρνηση.
Ο πρώην πρέσβης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, Νάνο Ρούζιν, δηλώνει στην DW ότι ο Νίκολα Γκρουέφσκι αναζητεί απελπισμένα τρόπους για να αλλάξει τα δεδομένα: «Προσπαθεί να σχηματίσει κυβέρνηση με κάθε κόστος. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα προσπαθήσει να επιβάλλει στην χώρα έναν αυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης με απρόβλεπτες επιπτώσεις για τη χώρα και την δημοκρατία».

Πληροφορίες της DW επιβεβαιώνουν ότι υπήρχαν κυβερνητικά σχέδια για να καταστεί παράνομη η χρηματοδότηση των εγχώριων ΜΚΟ από το εξωτερικό. Οι απειλές Γκρουέφσκι δεν φαίνεται ωστόσο να ανησυχούν τις ΜΚΟ. Ο πρόεδρος της δεξαμενής σκέψης του Κέντρου Ευρωπαϊκής Εκπαίδευσης Αντρέα Στοϊκόφσκι δηλώνει στην DW ότι «ήταν η τελευταία ομιλία του Νίκολα Γκρουέφσκι. Έχει κηρύξει τον πόλεμο σε όλους. Με τα λόγια αυτά σηματοδοτεί την αποχώρησή του από την πολιτική».
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes