Ανησυχούν τα λαμόγια της Δύσης για την ελευθερία του λόγου στην Τουρκία

Προνοητικός ο Ερντογάν, γνωρίζοντας πως στήθηκε η Αραβική Άνοιξη, κλείνει την πρόσβαση στο δίκτυο ανώνυμης περιήγησης στο Internet που λέγεται TOR. Ανησυχούν τα λαμόγια της Δύσης για την ελευθερία του λόγου στην Τουρκία. Ομοίως ο Πούτιν είχε ορίσει αμοιβή 110.000 δολαρίων σε όποιον «σπάσει» τις δικλείδες ασφαλείας του δικτύου TOR. 

Ξέχασαν να μας πουν ότι το δίκτυο TOR ...επινοήθηκε κι ελέγχεται ΠΛΗΡΩΣ από τις Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες, ότι χρησιμοποιήθηκε επίσης για την επίθεση κατά της Λιβύης και άλλων χωρών που βίωσαν την Αραβική «Άνοιξη» ...και ξέχασαν να μας πουν ότι «πατέρας» του δικτύου TOR ...είναι πάλι ένας περιούσιος Προγραμματιστής... που εργάζεται σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο. 
Χορηγός του TOR συμπτωματικά πάντα ...κι ο SOROS μέσω του Human Rights Watch. Κι όπου χρηματοδοτεί ο Soros ...την κατάσταση πρέπει να ελέγχουν περιούσιοι πράκτορες. 
Μόνο ένας βλάκας θα χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο δίκτυο ιντερνετικής ανωνυμίας που προφανώς συνδέεται απευθείας με τη CIA και τη Μοσάντ... όπως και το «αναρχικό» δίκτυο Indymedia που λειτουργούσε σε κρατικό server... Και οι Anonymous φυσικά που επίσης εργάστηκαν για την Αραβική Άνοιξη... δεν είναι παρά άλλη μία παγίδα για τους επίδοξους αντισυστημικούς χάκερ.

 Πηγή: news247.gr








Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes