Ψάξτο... πριν κάνεις Share... [Βίντεο]


Ένα video (στα Αγγλικά) για να μάθουμε να αναζητούμε την αλήθεια πίσω από την προπαγάνδα, τη βλακεία, τις εμμονές διαφόρων που χωρίς ντροπή διαδίδουν το ψέμα αποπροσανατολίζοντας τους ανθρώπους.

>>>Πριν δημοσιεύσουμε την βλακεία του καθένα, πρέπει οι ίδιοι να ερευνήσουμε προσεκτικά την κάθε "είδηση" που "σκάει", για να μην μοιάζουμε στην κατινίστικη - δημαγωγική νοοτροπία του δημιουργού της, που εξυπηρετεί έτσι τα δικά του συμφέροντα (π.χ. διαφημίσεις=έσοδα) και να μην ενσωματωνόμαστε έτσι, με τον οργισμένο όχλο!
Το βιντεάκι διαφωτιστικό πάνω σε ένα αληθινό θέμα που προέκυψε τώρα στην Σουηδία, η αλήθεια του οποίου ουδεμία σχέση έχει με αυτό που ευρέως έχει διαδοθεί, δηλ. την κατάργηση του δημοσίου εορταστικού φωτισμού λόγω χριστουγέννων, ώστε να μην θιγούν οι εκεί μουσουλμάνοι! Το τελευταίο μακράν απέχει από την αλήθεια.<<<







Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Το "έξυπνο" και "πονηρό" βιντεάκι σου περνάει απο την πίσω πόρτα τον εποικισμό της ευρώπης, ή κάνω λάθος;

Την επόμενη φορά που θα ακούσουμε-δούμε-μάθουμε κάτι για τους εισαγώμενους παράτυπους π.χ. στην Ελλάδα, στην Σουηδία κ.λ.π. , τότε θα μας έρθει στο μυαλό το βίντεο του FACEBOOK η αναζήτηση της GOOGLE και το μήνυμα χαλάρωσε, αγγλιστί Cool, μέχρι να σε ξυπνήσει ο Ιμάμης από δίπλα σου..

Unknown είπε...

Καλημέρα φίλε αναγνώστη και σ' ευχαριστούμε για το πολύ ωραίο ερώτημα που μας έστειλες. Μας δίνει την δυνατότητα να διευκρινίσουμε ένα δεύτερο νόημα που μας δίνει το συγκεκριμένο παράδειγμα αυτού του βίντεο και έχει την εξής απλή αλληλουχία:
1.Η Ευρώπη ταλανίζεται από τον λαθραίο εποικισμό από Αφροασιάτες μουσουλμάνους με όλα τα καταστρεπτικά επακόλουθα.
2. Το Σύστημα θέλει να πείσει την κοινή γνώμη ότι όλοι αυτοί που αντιδρούν είναι φαιδροί ρατσιστές και ότι στην πραγματικότητα αυτοί είναι το πρόβλημα όχι οι λαθροεισβολείς "κατατρεγμένοι, πένητες μετανάστες και πρόσφυγες"
3. Για τον σκοπό αυτό, -ανάμεσα σε άλλες τακτικές που εφαρμόζει- φροντίζει να διαδίδονται στο διαδίκτυο ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και έτσι όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, μεγάλο (δυστυχώς) μέρος της κοινής γνώμης εφησυχάζεται και -το κυριότερο- στρέφεται εναντίον των αντιδρούντων.
Γι' αυτό, πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί στο τι αναρτήσεις διαδίδουμε για να μην παίζουμε το παιχνίδι του Συστήματος και ακόμα καλύτερα, θα έπρεπε να μηνύονται όλα τα μέσα που συμμετέχουν στη διάδοση ψευδών ειδήσεων.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes