Που είναι η ευαίσθητη Δύση να θρηνήσει τους 10.000 άμαχους της Υεμένης;


Έχουμε τη Σαουδική Αραβία να επιτίθεται απρόκλητα στην Υεμένη, έχουμε 10.000 άμαχους νεκρούς που δεν τους θρηνεί ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογράφος όπως θρηνούσαν για τα θύματα του Charlie Hebdo ...επειδή είναι ΟΛΟΙ πράκτορες...

Το ΝΑΤΟ, με δική μας υπογραφή, στέλνει στρατό στα σύνορα της Πολωνίας με τη Ρωσία με τη στήριξη ΟΛΩΝ των δημοσιογράφων, όλης της ΕΕ, του ΟΗΕ κλπ.


Ο μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών στην Υεμένη έφθασε σήμερα στο Άντεν για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι, την ημέρα που ο διεθνής οργανισμός εκτίμησε ότι 10.000 άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τον Μάρτιο του 2015, δια χειλέων ενός εκπροσώπου του.
Η αποστολή του Ισμαήλ Ουλντ Σέιχ Άχμεντ είναι να «παρουσιάσει (σ.σ. στον υεμενίτη πρόεδρο) τις πιο πρόσφατες προτάσεις για την αποκατάσταση της ειρήνης» στη χώρα, διευκρίνισε ο Φαρχάν Χακ, εκπρόσωπος του ΟΗΕ.
Ανάμεσα στους βασικούς στόχους του Ουλντ Σέιχ Άχμεντ είναι να επιτύχει την κήρυξη μιας ανακωχής.
Τα Ηνωμένα Έθνη αναθεώρησαν προς τα πάνω σήμερα την εκτίμησή τους για τον αριθμό των αμάχων που έχουν σκοτωθεί στην Υεμένη -10.000, από 7.000 που υπολόγιζε μέχρι σήμερα- μετά την επέμβαση μιας συμμαχίας αραβικών κρατών υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, που σήμανε την έναρξη μιας νέας φάσης του πολέμου.
Η αύξηση αυτή «υπογραμμίζει την ανάγκη να εξευρεθεί μια λύση στην κατάσταση στην Υεμένη χωρίς άλλη καθυστέρηση», συνέχισε ο Χακ, καταγγέλλοντας το «τεράστιο ανθρώπινο κόστος» στη χώρα.
Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ ελπίζει να αναζωογονήσει την ειρηνευτική διαδικασία, μετά την απόρριψη από μέρους του Χάντι του οδικού χάρτη που είχε προταθεί. 
Αναμένεται να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της αποστολής του στο Συμβούλιο Ασφαλείας αργότερα εντός του μήνα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/real.grΣυνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes