ΠΓΔΜ: Το Αλβανικό Soro-κόμμα διαφωνεί με τον Γκρουέφσκι επιδή τα έβαλε με το αφεντικό του


Όπως συμβαίνει σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, όταν η ηγεσία αποφασίζει να αλλάξει ρώτα και "συγκρούεται" με τα συμφέροντα του "μέγα φιλάνθρωπου", μπαίνοντας σε διαδικασία "αποσοροσοποίησης", τότε οι εκάστοτε πράκτορές του σπεύδουν να τον υπερασπιστούν. Αυτό συμβαίνει και στα Σκόπια με το Αλβανικό κόμμα να "διαφωνεί" εντόνως με τον Γκρουέφσκι για τις "επιθέσεις" του κατά του "πατερούλη" Soros.


Η "αποσοροσοποίηση" λαμβάνει πλέον διαστάσεις "επιδημίας" στις χώρες των Βαλκανίων, όπως τα Σκόπια, τη Βουλγαρία, την Αλβανία αλλά και σε άλλες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ όπως τη Ρωσία και την Ουγγαρία. Στην Ελλάδα αντίθετα, μας έχουν "εμβολιάσει" για τα καλά, έτσι ώστε έχουμε ανοσία σε κάθε είδους "επιδημίας" "αποσοροσοποίησης". Εδώ, όπου μας έχουν ποτίσει με το όπιο της πολιτικής αποχαύνωσης, μέσω της δυτικής προπαγάνδας, για την διάλυση κάθε ηθικής, εθιμικής και παραδοσιακής αξίας, κάνουν "κουμάντο" οι "αλληλέγγυες" οργανώσεις (ΜΚΟ) και οι πράκτορες του ανθρώπου που πλούτισε από τις περιουσίες που άφηναν πίσω τους οι περιούσιοι ομόθρησκοι και ομόφυλοί του στην Ουγγαρία, που δραπέτευαν, ή συλαμβάνονταν, από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. 


Το αλβανικό κόμμα  της Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση – DUI,  διαφωνεί  με το κόμμα του Νίκολα Γκρούεφσκι – VMRO-DPMNE,  στη διαδικασία «από-Σοροσο-ποίησης» [νέος όρος και αυτός: ντε-σοροσοϊζάτσια- „десоросоизација“], η οποία ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Νίκολα Γκρούεφσκι.
Το αλβανικό DUI, όπως ανέφερε η τηλεόραση Alsat M, ισχυρίζεται ότι έχει καλή συνεργασία με την «Κοινωνία των Πολιτών» και με την «Ανοικτή Κοινωνία» του ιδρύματος του Τζόρτζ Σόρος. 
Το DUI πιστεύει ότι οι εθνικές επιλογές δεν αντιμετωπίζουν αμφιβολίες, όσον αφορά τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ (από τον Σόρος)  και από τις δραστηριότητές τους.
«Οι ΜΚΟ θα πρέπει να είναι σε θέση να λειτουργούν ελεύθερα. Το ίδιο  ισχύει και με το «Ίδρυμα της Ανοικτής Κοινωνίας» του Σόρος [στα κυριλλικά: Фондацијата Отворено општество (Сорос)]. 
Οι κρατικές αρχές θα πρέπει να αντιδράσουν μόνο εφ’ όσον υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τις πηγές χρηματοδότησής τους ή εάν οι δραστηριότητές τους είναι παράνομες. Το DUI, θα συνεχίσει να έχει δίκαια συνεργασία με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) στη χώρα», δήλωσε το πρώτο από τα αλβανικά κόμματα στη χώρα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο όρος  της «από-Σοροσο-ποίησης» αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο λεγόμενο «μανιφέστο» που διάβασε ο Νίκολα Γκρούεφσκι, μπροστά από τα Γραφεία της Κρατικής Εκλογικής Επιτροπής στις 17 Δεκεμβρίου.
Είναι μια λέξη που τελευταία κυκλοφορεί τόσο στα Σκόπια, όσο στη Βουλγαρία, την Αλβανία, αλλά και την Ουγγαρία.

Η στάση του DUI στο θέμα σχετίζεται στη διαδικασία έναρξης των διαπραγματεύσεων μεταξύ του VMRO-DPMNE και του αλβανικού κόμματος για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού στη χώρα.
Πηγή: echedoros-a.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes