«Υπερθέρμανση»: Μια παγκόσμια παράσταση τρόμου των τοκογλύφων


Η «υπερθέρμανση» ταΐζει εκατομμύρια ψευδο-επιστήμονες που εργάζονται ακατάπαυστα... για τη «σωτηρία» του πλανήτη... 

Σύμφωνα με αυτούς τους αμοιβόμενους ψεύτες... μέχρι το 2016 ...θα είχαν λιώσει οι πάγοι στους Πόλους. Και τελικά... όχι μόνο δεν παραιτήθηκε ποτέ κανείς ...αλλά συνεχίζουν να πληρώνονται και τα κράτη συνεχίζουν να εισπράττουν φόρους που καταλήγουν φυσικά εκεί που χρωστάνε όλα τα κράτη ...δηλαδή στους τοκογλύφους ...Αυτοί είναι άλλωστε που έστησαν με μαεστρία αυτή την παγκόσμια παράσταση τρόμου.


Είναι όλοι αυτοί οι «Οικολόγοι» που ουδέποτε ενοχλήθηκαν από τις «οικολογικές» βόμβες απεμπλουτισμένου Ουρανίου που έριχνε ο γλυκούλης Obama-Goldman Sachs, αλλά τώρα φοβούνται τις περικοπές, που ίσως προγραμματίζει ο Trump στον τομέα της Κλιματικής Τρομοκρατίας. 
Ρίχνονται στον αγώνα κι αυτοί λοιπόν ...μαζί με τη Madonna, τον Soros... για να μας σώσουν ...χωρίς καν να τους το ζητήσουμε!
Ποιος τη χάρη μας ...αχάριστοι άνθρωποι...!


Μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα "REAL":


Εργαζόμενοι σε περισσότερες από δώδεκα αμερικανικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες έχουν δημιουργήσει ένα δίκτυο ανεπίσημων λογαριασμών στο Twitter, αψηφώντας τις προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να φιμώσει την έρευνα για την κλιματική αλλαγή και άλλα επιστημονικά πεδία.
Χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο τρόπο του Τραμπ να επικοινωνεί με τους Αμερικανούς, το Twitter, επιστήμονες της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος, της NASA και άλλων υπηρεσιών έχουν δημιουργήσει προσωπικούς λογαριασμούς στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης --δανειζόμενοι τα ονόματα και τους λογότυπους των υπηρεσιών τους-- για να διαμαρτυρηθούν για τους περιορισμούς που τους επιβάλλονται, τους οποίους θεωρούν λογοκρισία και να προσφέρουν μια πλατφόρμα για τη μετάδοση πληροφοριών τις οποίες η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει.
«Ανυπομονώ για την ώρα που ο πρόεδρος Τραμπ θα μας αποκαλέσει ψεύτικες ειδήσεις», έγραψε ένας ανώνυμος εργαζόμενος στην Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων στον λογαριασμό @AltNatParkService. «Μπορείς να μας πάρεις τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, αλλά δεν θα μας πάρεις ποτέ τον ελεύθερο χρόνο μας!».
Ο λογαριασμός @RogueNASA αναφέρει στη σελίδα του ότι είναι «η ανεπίσημη “αντιστασιακή” ομάδα της NASA, όχι ο επίσημος λογαριασμός». Καλεί μάλιστα τους αναγνώστες του να παρακολουθούν τις αναρτήσεις του «σχετικά με νέα και στοιχεία που αφορούν την επιστήμη και το κλίμα. Πραγματικές ειδήσεις, πραγματικά στοιχεία».
Πολλοί εργαζόμενοι σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε αυτό τον τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες μετά τις οδηγίες που έλαβαν αρκετές υπηρεσίες που ασχολούνται με περιβαλλοντικά ζητήματα να περιορίσουν την παροχή πληροφοριών στο κοινό.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να σταματήσουν τις αναρτήσεις στο Twitter, αφού ένας εξ αυτών αναπαρήγαγε μηνύματα που σχολίαζαν τον μικρό αριθμό των ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί για την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ και το γεγονός ότι είχαν εξαφανιστεί από τον ιστότοπο του Λευκού Οίκου οι σελίδες που αφορούσαν τα πολιτικά δικαιώματα και την κλιματική αλλαγή.
Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος, στα υπουργεία Εσωτερικών, Γεωργίας, Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών έχουν λάβει έκτοτε ανάλογες συστάσεις από τη νέα κυβέρνηση, με τις οποίες τους ζητείται είτε να κατεβάσουν ιστοσελίδες ή να περιορίσουν την επικοινωνία τους με το κοινό, περιλαμβανομένης της χρήσης των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes