Ο Τσίπρας και το συστημικό σόου με το περιστεράκι...


Υποχρέωσαν τους Συνταξιούχους να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, οδήγησαν εκατομμύρια νοικοκυριά στη μιζέρια και μετά μία σύντομη παντομίμα καλού Χριστιανού και θα βρεθούν εκατομμύρια μπούφοι που θα χαρούν (!) με αυτή την «υποχώρηση» και την «αποδοχή» των παραδόσεων της Ορθοδοξίας από τον «αριστερό» Τσίπρα (Σκαπανέας ΑΕ). 

Ξέρει το Σύστημα πόσο ρηχά σκέφτεται ο άνθρωπος. 
Του παίρνουν το σπίτι, του αφήνουν το εικόνισμα... κι η ζωή συνεχίζεται...Στην Αλεξανδρούπολη για το καθαγιασμό των Υδάτων βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Ο πρωθυπουργός, αφού παρακολούθησε τον καθαγιασμό απελευθέρωσε, συμβολικά, ένα περιστέρι, ενώ φόρεσε στο λαιμό του νέου που βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη θάλασσα, έναν χρυσό σταυρό. 
Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε παρακολουθήσει τη δοξολογία στη μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, με τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να τον χαιρετίζει λέγοντάς του: «Σας υποδεχόμαστε με χαρά, και το πρόσωπο και τον θεσμό. Αισθανόμαστε τον ερχομό σας, ως μια δυναμική παρουσία που μας λέει να κάνουμε λίγη ακόμη δύναμη και υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν».
Ο Μητροπολίτης πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα τη δημιουργία γραφείου πρωθυπουργού και στη Θράκη, «το μέλλον, τη δροσιά, την ομορφιά και τον ευοίωνο οιωνό στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή όπως είπε χαρακτηριστικά. «Σας παραχωρούμε χώρους για τη δημιουργία του γραφείου, αρκεί να σας έχουμε συνέχεια εδώ, κατέληξε ο Μητροπολίτης.

Πηγή: iefimerida.gr
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes