Ξύλο στο Μενίδι για το ποδόσφαιρο... Για τα μνημόνια ακόμα ν' ανοίξει μύτη


Ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα... Οι πολιτικοί τους κλέβουν τη ζωή και την περιουσία κι αυτοί σκοτώνονται για λογαριασμό ιδιωτικών ποδοσφαιρικών ομάδων που παίζουν στη Β' Εθνική.




Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση του Άρη με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι για την Football League. Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ οπαδών πριν τον αγώνα. Ζημιές και κατεστραμμένα αυτοκίνητα...

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οπαδοί του Άρη και της ΑΕΚ είχαν επεισοδιακή συνάντηση στην περιοχή του Μενιδίου (η αναμέτρηση των “κίτρινων” με τον Αχαρναϊκό είχε σέντρα στις 14:00) με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά επεισόδια σε διάφορα σημεία κοντά στο γήπεδο.
Μάλιστα, οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για περίπου 100 περίπου οπαδούς με διακριτικά της ΑΕΚ, οι οποίοι μπήκαν μέσα στο γήπεδο και κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τους φιλάθλους του Άρη στην εξέδρα, με την Αστυνομία να επεμβαίνει με καθυστέρηση και να τους απομακρύνει.
Οι... κάφροι φαίνεται πως προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα της περιοχής, έκαψαν αμάξια, ενώ -σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες- υπήρξαν και καταστροφές στο χώρο του Δημαρχείου, που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του Αχαρναϊκού.

Να αναφέρουμε πως είχαμε 5συλλήψεις πριν τον αγώνα. Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα αθλητικής βίας Αττικής.
Πηγή: newsit.gr




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes