Ποιοί αντιστέκονται σθεναρά να βγουν στη σύνταξη;


Όλοι οι μεγάλοι σε ηλικία Δημόσιοι Υπάλληλοι τρέχουν να βγουν στη σύνταξη πριν ανεβούν ξανά τα όρια συνταξιοδότησης... αλλά οι δικαστές είναι έτοιμοι να αλλάξουν και το Σύνταγμα για να ΜΗΝ βγουν στη σύνταξη και χάσουν τους παχυλούς μισθούς ...ασχέτως αν είναι σε θέση να εργαστούν και να προσφέρουν.

Ακριβώς το ίδιο απαίτησαν και οι ακριβοπληρωμένοι Πανεπιστημιακοί, που εκτός από τους μισθούς έχουν ως κίνητρο και το πάρτι εκατομμυρίων από τα Ερευνητικά Προγράμματα... 
Άλλωστε ποιος ενδιαφέρθηκε ποτέ για την παραγωγικότητα στο Ελληνικό Δημόσιο; 
Το κράτος θα προτιμήσει να κλείσει 1000 μπακάλικα, 1000 περίπτερα και 500 βιοτεχνίες, να ωθήσει στην αυτοκτονία εκατοντάδες ανθρώπους... παρά να απολύσει οριστικά έστω 5 μόνο από τα χιλιάδες λαμόγια, που δεν πατάνε ποτέ στην εργασία τους, με τις ευλογίες του προϊσταμένου τους.
Σήμερα άλλο ένα κοριτσάκι πέθανε από αναθυμιάσεις, γιατί η μαμά του που χαροπαλεύει, δεν είχε χρήματα να συντηρήσει τα μπουριά από την ξυλόσομπα. 
Αυτά είναι τα επιτεύγματα από τη «δίκαιη» κατανομή φόρων που εφαρμόζει η μαφία των τοκογλύφων, που δρα ανεξέλεγκτα ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός.

Ακολουθεί σχετικό αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό:











Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes