Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Μας «υπόσχονται» εκλογική νοθεία στην Ευρώπη...


Μαζική νοθεία ετοιμάζουν στις επόμενες εκλογές οι Ευρωπαίοι... δήθεν γιατί φοβούνται μην παρέμβουν οι "δαιμονικοί" Ρώσοι κι εκλέξουν τους δικούς τους. Οι Ρώσοι συνεχώς εντοπίζουν πράκτορες της Δύσης σε θέσεις κλειδιά στον Ρωσικό κρατικό μηχανισμό και θέλουν να μας πείσουν ότι είναι σε θέση να επηρεάσει τις εκλογές στη Δύση. 

Και πόσοι από τους υποψήφιους άραγε είναι φιλορώσοι; Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας δημοσιογράφος σε Δυτικό ΜΜΕ που να μπορεί να μιλήσει υπέρ της Ρωσίας χωρίς να δεχτεί επίθεση. Η λέξη «Φιλορώσος» πλέον φρόντισαν οι δημοσιογραφικές πόρνες της Δύσης να σημαίνει πράκτορας ή αναξιόπιστος. 
Κι έτσι για να μην εκλεγούν κάποιοι σαν τον Trump στην Ευρώπη και επιβραδυνθεί η πορεία προς την ολοκληρωτική παγκοσμιοποίηση ...θα βάλουν το χεράκι τους ώστε η "Δημοκρατία" να φέρει τα αποτελέσματα που τους βολεύουν.

Διαβάζουμε σχετικά στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ":Υπηρεσίες πληροφοριών έχουν προειδοποιήσει πως τρεις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη φέτος, στην Ολλανδία, στη Γαλλία και στη Γερμανία, ενδέχεται να γίνουν στόχος έξωθεν προσπαθειών επηρεασμού

Όλα τα ψηφοδέλτια θα καταμετρηθούν με το χέρι στις εκλογές του επόμενου μήνα στην Ολλανδία προκειμένου να διαφυλαχθεί η αξιοπιστία του αποτελέσματος και του εκλογικού συστήματος, μετά τα δημοσιεύματα κατά τα οποία τα αυτόματα συστήματα καταμέτρησης ενδέχεται να είναι ευάλωτα σε κυβερνοεπιθέσεις, γνωστοποίησε η κυβέρνηση.
Υπηρεσίες πληροφοριών έχουν προειδοποιήσει πως τρεις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη φέτος, στην Ολλανδία, στη Γαλλία και στη Γερμανία, ενδέχεται να γίνουν στόχος έξωθεν προσπαθειών επηρεασμού, όπως από τη Ρωσία.
«Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τα κενά ασφαλείας των συστημάτων μας εγείρουν το ερώτημα εάν τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να γίνουν αντικείμενο χειραγώγησης», ανέφερε ο Ρόναλντ Πλάστερκ, ο υπουργός Εσωτερικών της Ολλανδίας, σε μια ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα. «Δεν μπορεί να επιτραπεί να υπάρξει ούτε σκιά αμφιβολίας», πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο ίδιος είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL ότι ανάμεσα στους εξωτερικούς παράγοντες που ενδέχεται να αποπειραθούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα είναι και η Ρωσία. «Τώρα που υπάρχουν ενδείξεις πως οι Ρώσοι μπορεί να ενδιαφέρονται, στις επικείμενες εκλογές πρέπει να επιστρέψουμε στο παλιό καλό χαρτί και μολύβι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πλάστερκ.
Οι εκλογείς στην Ολλανδία ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα ρίχνοντας στις κάλπες χάρτινα ψηφοδέλτια, τα οποία καταμετρώνται με το μέχρι από εκλογικούς αντιπροσώπους τοπικά. Όμως σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, η καταμέτρηση γίνεται ηλεκτρονικά. Ολλανδικά ΜΜΕ έγραψαν ότι το λογισμικό το οποίο χρησιμοποιείται για αυτό τον σκοπό ενδέχεται να μην είναι ασφαλές.
Το RTL είχε μεταδώσει ότι το λογισμικό καταμέτρησης διανέμεται με CD-ROM στα περιφερειακά κέντρα καταμέτρησης και εγκαθίσταται σε υπολογιστές παλιάς τεχνολογίας οι οποίοι συνδέονται στο Διαδίκτυο. Η διαδικασία, ο εξοπλισμός και η συνδεσιμότητα σημαίνουν, σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα ασφάλειας συστημάτων που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο, πως οι υπολογιστές αυτοί είναι κάθε άλλο παρά ασφαλείς.
Κατά τον Πλάστερκ, η διαδικασία της καταμέτρησης δεν αναμένεται πάντως να απαιτήσει περισσότερο χρόνο από το φυσιολογικό. Η εκλογική επιτροπή είθισται να ανακοινώνει τα προκαταρκτικά αποτελέσματα το απόγευμα, αφού κλείσουν οι κάλπες. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα συνήθως αντανακλούν το τελικό αποτέλεσμα.
Οι εκλογές της 15ης Μαρτίου, στις οποίες το αντιευρωπαϊκό, αντιμεταναστευτικό Κόμμα της Ελευθερίας αναμένεται να καταγράψει μεγάλα κέρδη, ανοίγουν έναν κύκλο εκλογικών αναμετρήσεων στην Ευρώπη, στον οποίο θα ακολουθήσουν η Γαλλία και η Γερμανία, τη στιγμή που το Brexit, η νέα κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ και η θεωρούμενη ως επεμβατική διάθεση της Ρωσίας φέρουν την ΕΕ αντιμέτωπη με προκλήσεις δίχως προηγούμενο.
Η Ρωσία έχει κατηγορηθεί πως υποστηρίζει αποσταθεροποιητικές ακροδεξιές δυνάμεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, ενώ οι αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας κατήγγειλαν πως οι κυβερνοεπιθέσεις σε αμερικανικά πολιτικά κόμματα έγιναν με ρωσική ευθύνη. Η Μόσχα διαψεύδει ότι επενέβη με οποιονδήποτε τρόπο στις αμερικανικές εκλογές.Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σχετικά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...