Σύλληψη πρακτόρων στη Ρωσία για κατασκοπεία


Στη Ρωσία συλλαμβάνουν τους πράκτορες που δουλεύουν για τους ξένους... στην Ελλάδα τους κάνουμε Υπουργούς και Πρωθυπουργούς... σταθερά εδώ και δύο αιώνες. 

Αν κάπου έχουν να βασίζονται οι ξένοι είναι στους ρουφιάνους και στους ηλίθιους. Αξία ανεκτίμητη.

Μαθαίνουμε σχετικά από το "NEWS247":


Δύο πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας καθώς και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβερνοασφάλειας τέθηκαν υπό κράτηση στη Μόσχα με την κατηγορία της προδοσίας για λογαριασμό των ΗΠΑ

Του Λευτέρη Σαββίδη

Δύο πρώην πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας στη Ρωσία και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας κυβερνροασφάλειας ρώσικης εταιρίας αντιμετωπίζουν κατηγορίες προδοσίας για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Την είδηση αποκάλυψε ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, Ιβάν Παβλόφ.
Όπως είπε ο Ρώσος συνήγορος, οι κατηγορίες δεν αφορούν σε επικοινωνία ή συνεργασία με την CIA, αλλά αναφέρονται απευθείας στις ΗΠΑ. Επιπλέον δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι κατηγορούμενοι συνδέονται με την οργάνωση "Σαλτάι Μπολτάι", μια ομάδα χάκερ που έχουν εισβάλει σε επίσημα έγγραφα του Κρεμλίνου, εκ των οποίων και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Ρώσου πρωθυπουργού Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.
Από το Κρεμλίνο σπεύδουν πάντως να τονίσουν πως οι συλλήψεις δεν συνδέονται καθ' οιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση χάκινγκ των αρχείων του κόμματος των Δημοκρατικών και επηρεασμού των αμερικανικών εκλογών στην οποία έχουν αναφερθεί συχνά - πυκνά οι Δημοκρατικοί και μέλη του FBI.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαριές ποινές που φτάνουν ως και τα 20 χρόνια φυλάκιση. Το RT εξηγεί επιπλέον πως η ευαίσθητη "φύση" του θέματος, επιβάλει η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Πηγή: RT


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes