Ιστορία: Πόσο αυθόρμητοι είναι οι «εθνικοαπελευθερωτικοί» αγώνες των λαών


Θυμάστε το «όραμα» του Ελευθερίου Βενιζέλου για τη Μεγάλη Ελλάδα για την οποία έπρεπε να ξεκινήσει η Μικρασιατική Εκστρατεία; Δεν μας είπαν ποτέ όμως ότι ο Βενιζέλος ενώ ήδη είχε δώσει εντολή για την προετοιμασία του Στρατού... δεν γνώριζε καν τον σκοπό της Μικρασιατικής Εκστρατείας! Το αναφέρει ο ίδιος στη βιογραφία του.Η απόβαση στη Σμύρνη δια χειρός Βενιζέλου
Βλέπε επίσης: Δια χειρός Ελ. Βενιζέλου ...έσβησε ο Μικρασιατικός Ελληνισμός

Εννοείται ότι όπως κι ο «εκδημοκρατισμός» της Συρίας και η δημιουργία του Κουρδιστάν ...δεν ήταν παρά γελοία προσχήματα για να εμπλακούν και να θυσιαστούν υπέρ των ξένων συμφερόντων ...οι κοινοί θνητοί ...τα ίδια θύματα και σκλάβοι των μεγάλων αφεντικών. 


Ας είναι καλά τα κλεμμένα πετρέλαια των Αράβων με τα οποία πληρώθηκαν οι σημαίες των «αριστερών» και των «δεξιών» ...αγωνιστών.

Η Μικρασιατική Εκστρατεία και τα πετρέλαια της ΜοσούληςΒλέπε επίσης ΑΖ: Η Μικρασιατική Εκστρατεία και τα πετρέλαια της Μοσούλης

Όλοι αυτοί οι πόλεμοι στους οποίους θυσιάστηκαν αμέτρητοι απλοί άνθρωποι και αμέτρητες περιουσίες... πέρασαν και θα περνούν στην Ιστορία ως «αυθόρμητοι εθνικοαπελευθερωτικοί» αγώνες των λαών και θα σπεκουλάρουν με αυτά τα παραμύθια όλοι οι παπατζήδες του προλεταριάτου αλλά και του πατριωτικού χώρου φυσικά.
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes