Δημοσιογράφοι-Πράκτορες στη «χορωδία» της Νέας Τάξης


Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται παράξενο που χρησιμοποιώ συχνά τη σύνθετη λέξη... Δημοσιογράφος-Πράκτορας. Το θεωρώ αυτονόητο ακούγοντας όλους τους δημοσιογράφους να «τραγουδούν» τόσο τέλεια συντονισμένα στη χορωδία της Νέας Τάξης. Ούτε ένας δεν συμπαθεί τον Putin, ούτε ένας δεν συμπαθεί τον Trump... όμως ούτε ένας δεν αντιπαθεί τον Soros, τον Obama, την Hillary.



Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι Διοικητής της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ)... διοικητής ΟΛΩΝ των ελληνόφωνων καθαυτού πρακτόρων δηλαδή, έχει ορισθεί ένας... καθαυτού Δημοσιογράφος... ο Γιάννης Ρουμπάτης, πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ! 
Απόκρυψη πληροφοριών, ψευδείς ειδήσεις, παρακολουθήσεις, εκβιασμοί, συνωμοσία, χρηματοδότηση και εκτέλεση εντολών ξένων κέντρων... Έχουν πολλά κοινά αυτά τα δύο επαγγέλματα.


Κι αυτός αλλά και ο «ανυπότακτος» Παπαχελάς ...έγραφαν βιβλία για τη διείσδυση των Αμερικανικών Υπηρεσιών στα Ελληνικά Πράγματα! ...Κι όπως γράφει ο «ανυπότακτος» Παπαχελάς... το βιβλίο του αφορά «...την εθελούσια υποταγή της ιθαγενούς πολιτικοκοινωνικής ελίτ στην 'παντοδύναμη' πρεσβεία και τα παρακλάδια της»... και προτείνεται για ανάγνωση από τους άλλους «ανυπότακτους» ΙΟΥΣ της Μοσάντ.



Για τη διασπορά πρακτόρων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους είχε γράψει κι ο πράκτορας Δελαστίκ, ο οποίος αμέσως μετά κατέβηκε υποψήφιος με τους «ανυπότακτους» της Soro-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΕΕΡΦΑ.


Ο δε «ανυπότακτος» Παπαχελάς, συνέχισε την επανάσταση με τα λεφτά του Soros στο ΕΛΙΑΜΕΠ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes