Η χήρα του Κηλαηδόνη ζητά να καταθέσουμε κάτι στη μνήμη του «καλλιτέχνη»


Πας να διαβάσεις για τον θάνατο του Κηλαηδόνη και η σύζυγός του Άννα Βαγενά, της επαναστατικής Κυβέρνησης Τσίπρα-Rothschild... μετά από 4 φράσεις πένθους στην 5η πρόταση ...μας δίνει Τραπεζικό Λογαριασμό για να καταθέσουμε κάτι στη μνήμη του καλλιτέχνη και να βοηθήσει μία οικογένεια. 



15 βασικούς μισθούς κοινών θνητών εισπράττουν ΚΑΘΕ μήνα οι "εθνοσωτήρες" βουλευτές, χωρίς να προσμετρήσουμε τις άλλες παροχές, τις φοροαπαλλαγές κλπ. 
Δεν περισσεύει τίποτα γι' αυτή την οικογένεια; 
Η σορός του Λουκιανού θα αποτεφρωθεί, δηλαδή θα αυξήσει τα αέρια του θερμοκηπίου και θα καταναλωθεί πολύτιμη ενέργεια ...αντί να γίνει λίπασμα για λουλουδάκια και σκουληκάκια. 
Πάνω απ' όλα η πίστη στην ατζέντα και τον Διαφωτισμό.

Δημοσιεύει η "ΕΡΤότι η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα εκτεθεί αύριο σε "λαϊκό προσκύνημα":



Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδοποιό Λουκιανό Κηλαηδόνη θα πουν αύριο, Πέμπτη 09/02, συγγενείς και φίλοι. Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η σύζυγός του Άννα Βαγενά έκανε γνωστό ότι η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο «Μεταξουργείο».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Άννας Βαγενά:
«Αύριο, Πέμπτη 9/02/2017, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ η σορός του Λουκιανού θα βρίσκεται στο θέατρό μας, το “Μεταξουργείο”, Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο για όσους επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν.
Η οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η Άννα Βαγενά ως καλή ηθοποιός ...έπαιξε κι αυτή τον ρόλο της για να βγει ο Τσίπρας-Rothschild και να αυξήσει τους φόρους με "επαναστατική" ορμή. Η παρακάτω φωτογραφία μιλά από μόνη της:






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς στην καρδιά μου, συνέχισε, ίσως ακούσουν κι'άλλες

Ανώνυμος είπε...

μην λες για ''αερια θερμοκηπιου'' γιατι εκτιθεσαι. δεν υπαρχει τετοια μπουρδα.και ηδη υπαχρουν διεργασιες στη επιστημονικη κοινοτητα για να σταματησει αυτο το ψεμα.

Ανώνυμος είπε...

αυτα περι ''αεριων θερμοκηπιου'' τι τα θελες? δηλαδη κλανουμε και αυξανει η θερμοκρασια της γης? χαχαχα. ο τραμπ ερχεται δυναμικα και ολες αυτες οι αηδιες θα ανατραπουν.

Unknown είπε...

Σατιρική η αναφορά για τα αέρια θερμοκηπίου...

Ανώνυμος είπε...

Εσας τα αερια σας πειραξαν η οι μαλακιες αυτηνης της ηλιθιας?????

Unknown είπε...

Κάποια στιγμή θα πρέπει να είστε σε θέση να ξεχωρίζετε τον ειρωνικό από τον επιστημονικό λόγο... για να μην εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes