Τα φτηνά τρικ της προπαγάνδας υπέρ της Ινδικής Κάνναβης


Αντί να γράψουν στον τίτλο ότι «ΔΕΝ υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για τυχόν θεραπευτικές ιδιότητες της Ινδικής Κάνναβης»... γράφουν ότι η Ινδική Κάνναβη είναι κατά του Καρκίνου και βάζουν ένα μικρό ερωτηματικό στο τέλος. Επικοινωνιακά οι δημοσιογράφοι-πράκτορες ξέρουν ότι χιλιάδες άνθρωποι ΔΕΝ θα διαβάσουν το άρθρο αλλά μόνο τον τίτλο.Ξέρουν ότι το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει τη νομική αξία αυτού του ασήμαντου ερωτηματικού στο τέλος μίας φράσης όταν μιλάμε πλέον για διασπορά ψευδών ειδήσεων. 
Μπορείς να γράψεις ότι σου κατέβει, να κάνεις τη «ζημιά» που θέλεις και μ' ένα ερωτηματικό στο τέλος... δεν μπορεί κανείς να σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ή για διασπορά ψευδών ειδήσεων. 
Οι περισσότεροι αναγνώστες επηρεασμένοι από τον τίτλο και την γενικότερη απελπισία... θα συνδέσουν στον μυαλό τους την κάνναβη με τη θεραπεία του καρκίνου κάτι που βολεύει για την προώθηση σχετικών νόμων... ενώ επιστημονικά αυτό παραμένει πλήρως αναπόδεικτο.
Για την ιστορία... 
Ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Οπίου του 19ου αιώνα λεγόταν David Sassoon και ήταν συμπέθερος με τους Rothschild ...αυτούς που χρηματοδότησαν τον Soros ...να μας κάνει «ανθρώπους». (Βλέπε επίσης: Σιωνιστές ανέκαθεν πρωτοστατούσαν στον αγώνα για την νομιμοποίηση της εμπορίας ναρκωτικών)


Οι Rothschild... ετοιμάζονται ν' αρπάξουν ακόμα μεγαλύτερα κομμάτια από τις σάρκες μας... και για να μην αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται και να μην πονάμε ...μας θέλουν χαλαρούς και νόμιμα μαστουρωμένους!
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes